Fatalna Tanja iz Svilajnca ubila ljubavnika, pa muža i drugog švalera poslala da sakriju leš: Svu trojicu je tukla, nijedan nije smeo da pisne!

Ubistvo se desilo na rođendan njenog muža, koji je ljubavni četverac zajedno proslavljao

  • 22

Tanja Avramović (38) psihički i fizički zlostavljala i muža Životu (48) i ljubavnike Bogića Đokovića (49) i Živana Savića (75). Živana je nasmrt pretukla, a Bogića i Životu naterala da sakriju leš.

Fatalna Tanja Avramović (38) iz Svilajnca redovno je tukla i muža Životu (48) i ljubavnike Bogića Đokovića (49) i Živana Savića (75), da bi sve kulminiralo krvavim zločinom 14. septembra! Tanja je tog dana, posle pijanke, Živanu smrskala lobanju buteljkom od vina, a zatim naterala Životu i Bogića da sakriju leš. Međutim, u ponedeljak su otkriveni i sve troje pohapšeni, prenosi Informer.

Frizerka i njen ljubavnik smrskali starcu glavu flašom, a onda im je njen muž pomogao da se rastosiljaju tela

Fatalna Tanja tukla i prvog muža Foto: Facebook

Agresivna i raskalašna Tanja danima je glavna tema razgovora među Svilajnčanima. Kažu da je njenu opaku narav dobro osetio čak i Tanjin prvi muž, koga je takođe tukla! Iz tog braka Tanja ima dvoje odrasle dece.

- Često je menjala ljubavnike, za koje su njeni muževi znali. Onaj Života je pakao prošao s njom. Tukla ga je i varala na svakom koraku. Bogić je pre izvesnog vremena iznajmio deo kuće kod njih i Tanja je odmah započela vezu s njim. Kako ga je zavela, tako je počela i da ga bije! Života je znao za sve to, mučenik, ali nije smeo da joj se suprotstavi... Znao je da je Tanja u vezi i sa deviznim penzionerom Živanom iz Porodina, kog je na kraju i ubila - priča za Informer Tanjina poznanica.

Tanjina majka Rada Rašić je sva zbunjena kazala da jedino zna da je njena ćerka uhapšena zbog ubistva. Najpre je pomislila da su ona i Života ubili podstanara Bogića.

Ljubavnici su joj sve dopuštali Foto: Facebook

- Ne znam ko je taj drugi čovek koji je ubijen... Mene su u ponedeljak policajci dovezli u stanicu da bih preuzela Tanjinog i Životinog sina, koji je šesti razred. Policajci su mi samo rekli da mi je ćerka uhapšena zbog ubistva, ali ništa drugo nisu hteli da mi kažu - priča Rada, i dodaje da je Tanja bubrežni bolesnik i nedavno je operisana u Ćupriji.

Jelica T, u čijem salonu je Života radio kao frizer, ispričala je da je on dobar čovek, ali se plašio svoje žene.

- Svi u gradu su znali da je ona u vezi s tim podstanarom i onim nesrećnim penzionerom, samo je Života zatvarao oči pred tim. Jednom sam ga pitala zašto trpi sve to, a on mi je skrušeno rekao: "Ona mene tuče". Ostala sam u šoku - navodi Jelica.

Prema njenim rečima, Živan je nedavno čak došao u njenu radnju da se vidi sa Životom.

Priča se da je tukla i prvog muža Foto: Facebook

- Tanja je tad bila u bolnici, a Živan je dao Životi flašu konjaka da ga odnese doktorima koji su je operisali. Života je tako i uradio, ne postavljajući nikakva pitanja - rekla je Jelica.

SVE JE KULMINIRALO NA ŽIVOTIN ROĐENDAN

Podsetimo, zločin u ljubavnom četvorouglu odigrao se u petak, 14. septembra, na dan kad su Tanja i Bogić zajedno proslavljali Životin rođendan. Izvor iz istrage kaže da su njih dvoje od jutarnjih sati počeli da piju u kući, a popodne su otišli po Životu na posao, i zajedno nastavili provod u njihovoj kući.

- Uveče su Tanja i Bogić seli u njen auto i odvezli se u Porodin, kod Živana, gde su nastavili da piju. U jednom trenutku, kako pretpostavljamo, Tanja je zgrabila buteljku vina i njome smrskala Živanu glavu. Zatim je pozvala muža, a onda su zajedno sa Bogićem stavili leš u gepek Živanovog auta i odvezli ga u atar sela Kušiljevo.

U ponedeljak je telo pronađeno u autu u fazi raspada, a bračni par i Tanjin ljubavnik su uhapšeni. Kod njih u kući nađena su dva bicikla, koja su ukrali Živanu nakon zločina - objasnio je izvorlista .

ŽIVAN SAHRANJEN JUČE

Živan Savić juče je sahranjen na seoskom groblju u Porodinu, a poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj rođaka i prijatelja iz Švajcarske, gde je radio i stekao penziju. Na sahrani su bili i Živanovi ćerka, zet i unuka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA