≫ 

(VIDEO SA LICA MESTA) Veliki broj vatrogasaca gasio požar u Imleku, na Zrenjaninskom putu bilo opsadno stanje

Zasad nema informacija o povređenima

  • 2

Vatra koja je večeras zahvatila zgradu Imleka na Zrenjanisnkom putu i dalje se gasi. Kako sazanjemo, na licu mesta nalazi se veliki broj vatrogasaca i policajaca. 

Nezvanično, zapalio se amonijak u delu Imlekove zgrade u kojem se proizvodi kiselo mleko. Svi radnici iz treće smene su evakusiani, a vatrogasci, policija i hitna su na licu mesta. Kako javljaju građani, najmanje 20 vatrogasnih kola otišlo je na lice mesta.

Prema prvim informacijama, povređenih nema. Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

Saobraćaj je na neko vreme bio blokiran na mestu ulaza u industrijsku zonu, a trenutno saobraćajci kontrolišu propust automobila.

Gust dim se širi okolinom, kao i sirene vozila za hitne situacije.

- Požar je prijavljen u zgradama "Imleka". Poslali smo jednu ekipu na teren. Po prvim informacijama koje imamo od kolega, niko nije ozbiljnije povređen, ali ima ljudi koji su se nagutali dima - rekli su iz Hitne pomoći za Telegraf.

Ovim povodom oglasila se i sama kompanija.

- U jednom od pogona Imleka, u Padinskoj Skeli, došlo je do požara koji je ubrzo lokalizovan. Niko od zaposlenih nije povređen. Sva materijalna šteta biće u najkraćem roku sanirana kako bi se što pre nastavilo sa redovnim radom fabrike – saopštili su iz kompanije Imlek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA