≫ 

Strava u vranjskoj bolnici: Pacijent se bacio sa trećeg sprata, a godinama se već dešavaju čudne stvari

Zvaničnih podataka o njegovom zdravstvenom stanju posle povređivanja nema, ali se spekuliše da je kritično

  • 15

Pacijent A. S. (60) iz sela kod Vranja skočio je sa trećeg sprata Internog odeljenja vranjske bolnice. Do incidenta je došlo u petak uveče oko 22 sata, a sat vremena kasnije pacijent je preminuo.

Nezvanično, reč je o muškarcu iz okoline Vranja, koji je dan ranije, navodno, povredio nogu i primljen u teškom stanju na ovo odeljenje. Lekari su nakon skoka na sve načine pokušavali da spasu život A.S, ali on je ipak podlegao povredama zadobijenim prilikom skoka sa zgrade.

Zrenjaninska bolnica čuva simbol nacističke Nemačke: Pacijent dobio viljušku sa svastikom, niko ne zna kako je dospela tu (FOTO)

Pokojni A.S. iza sebe je ostavio suprugu, dva sina i ćerku.

Bolnica u Vranju, Foto: Telegraf

Ovo je četvrti slučaj samoubistva na Internom odeljenju u poslednjih nekoliko godina.

Od sličnih slučajeva u novije vreme pacijent (57) sa Odeljenja hirurgije vranjskog Zdravstvenog centra Vranje izvršio je samoubistvo skočivši kroz prozor sa prvog sprata, u noći između 3. i 4. novembra 2012. godine. Pacijent je bio hronični bolesnik, dijabetičar, zbog čega mu je amputiran prst, a nakon hirurške intervencije navodno je osećao psihičke probleme.

Godinu pre toga pacijent (20), koji je navodno bio psihijatrijski bolesnik, a bolovao je i od dijabetesa, obesio se na Odeljenju Hirurgije vranjske bolnice, gde je primljen sa bolovima u stomaku.

Godine 2010. skokom sa krova Internog odeljenja ubio se pacijent (62). Bio je navodno ranije pacijent i na odeljenju psihijatrije, hirurgije, više je puta operisan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VR

    22. septembar 2018 | 09:22

    Bolnica treba da leči ljude a ne da im neradom omogućava suicide,to su bolesnici sa ograničenom svešću zbog korišćenja lekova i bolesti.

  • vranjanac

    22. septembar 2018 | 09:07

    NE ZNAM ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI DA VLADA SRBIJE POŠALJE KOMISIJU I UTVRDI ČINJENIČNO STANJE U VRANJSKOJ BOLNICI KOJU SVI VRANJANCI ZOVU ČEKAONICA SMRTI!!!!!!STANJE JE KATASTROFALNO JER 99% OSOBLJA JE TOTALNO NESTRUČNO I NEZAINETESOVANO I ZATO SE DEŠAVAJU TEŠKI PROPUSTI O KOJIMA JE JAVNOST I OBAVEŠTENA !!!VRANJANCI PRAKTIČNO NEMAJU GDE DA SE LEČE AKO NEKO NE VERUJE NEKA DOĐE U VRANJE I UTVRDI ČINJENICE DA SU LEKARI TOTALNO NESTRUČNI A SVAKA ČAST RETKIM IZUZECIMA.........

  • Mitke

    22. septembar 2018 | 09:14

    Da slomio nogu,a psihički bolestan,u Vranju kad si prehladjen nemoj da ideš u bolnicu ili dom zdravlja na...ao si.medicinsko osoblje kolo vodi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA