Škola tragično preminule Isidore će sutra biti prazna: Svi učenici i nastavnici idu na sahranu malog anđela. Ostaće samo buket na njenoj klupi (FOTO)

U Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u niškom naselju Komren sreda će biti neradan dan

  • 5

U prvoj klupi do katedre, na mestu gde je do juče sedela Isidora V. (12), buketić cveća. U Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u niškom naselju Komren, koju je devojčica pohađala, neverica.

Jauci odjekuju Nišom: Jadno moje dete, vraćalo se iz škole i poginu ispred kuće. Mala Isidora stradala na stotinak metara od svog doma (FOTO)

Poginula devojčica Isidora, Foto: Telegraf

- Svi smo mnogo pogođeni, bila je omiljena učenica, odgovorna, vaspitana, kulturna, dete kome su roditelji posvećivali mnogo pažnje. Sutra će u školi biti neradni dan, svi ćemo otići da našoj Isidori odamo poslednju počast – kaže Milica Petković, direktorka škole koju je pohađala tragično nastradala devojčica.

Mesto nesreće u Požarevačkoj ulici, Foto: Telegraf

Rođaci i prijatelji pristizali su da porodici izraze saučešće i pomognu u pripremi sahrane. Isidorini roditelji Ana i Ivan zanemeli su od šoka. Kombi im je iz srca istrgao mezimicu.

Majka i baka poginule devojčice, Foto: Telegraf

Po nalogu tužioca, vozač kombija B. S, koji je usmrtio Isidoru, zadržan je u pritvoru. Njegovu priču da su kola krenula sama i sumnju da je devojčica zbog vetra podizala kapuljaču i išla unatraške donekle su potvrdili snimci sa bezbednosne kamere firme u blizini. Ipak, istraga nije dala konačno saopštenje jer postoji sumnja da je nemarom vozač kombija izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja, za koje je zaprećena zatvorska kazna do 12 godina.

SAHRANA U SREDU

Podsetimo, Isidora je poginula u ponedeljak kada ju je pokosio kombi u kom nije bilo vozača. Dostavno vozilo je bilo parkirano na nizbrdici u Požarevačkoj ulici i iznenada je krenulo unazad i pregazilo devojčicu na trotoaru.

Sahrana nasrećne devojčice zakazana je za sredu u 13 časova na lokalnom groblju u Komrenu.

VIDEO: Jeziv snimak iz automobila - prevrnuli se na krov pa ih spljeskao i vazdušni jastuk

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA