≫ 

Prve fotografije sa Pančevca nakon tragedije: Leš žene pokriven pored "juga" koji je pao sa visine od oko 17 metara (VIDEO)

U strašnom sudaru teško je povređen i muškarac (70)

  • 24

Prema poslednjim informacijama, jedna ženska osoba (47) je poginula kada je automobil "jugo 45" sleteo sa Pančevačkog mosta, saznaje Telegraf. Sat kasnije, borbu za život izgubio je i muškarac (70) koji se nalazio sa njom u automobilu.

Na potresnim fotografijama sa Pančevačkog mosta vidi se da od automobila koji je probio ogradu nije ostalo ništa, a lež preminule žene je pored njega, prekriven. Automobil je pao sa visine od oko 17 metara.

Potresna fotografija poginule žene/ Pančevacki most, nesreca

Nakon sustizanja i sudara, "jugo" je pao sa mosta/ Foto: Telegraf

Uviđaj je još u toku. Prvi rezultati istrage kažu da se "jugo" kretao sa Karaburme ka Borči i da je udario u "reno megan". Potom se odbio od njega, probio ogradu i pao. Vrlo je verovatno da se rotirao prilikom pada.

Žena poginula u teškoj nesreći na Pančevcu: Automobil probio ogradu i sleteo sa mosta

Sve se odigralo u smeru ka Borči oko 14:30, na samom početku mosta, kada je "jugo" lozničkih tablica nakon sudara sa "renoom" probio ogradu i sleteo na zemljanu površinu.

Automobil je pao sa visine od 17 metara/ Foto: Telegraf

Muškarac je (70) prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, gde je i podlegao povredama.

Uviđaj/ Foto: Telegraf

Automobil se najverovatnije rotirao prilikom pada/ Foto: Telegraf

Odavno je poznato da je Pančevački most u jako lošem stanju, a jedan korisnik Fejsbuka snimio je video o tome kakva je zaštitna ograda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    3. oktobar 2018 | 17:23

    Mi trulimo a Srebrenici se daje 5 miliona .E Srbijo mojq...

  • Raspucin

    3. oktobar 2018 | 16:45

    Kao i svaki put u ovoj drzavi mora neko da pogine da bi se nesto popravilo, a pre samo mesec dana su izasli takozvani strucnjaci nase ministarke i rekli da je most bezbedan, verovatno su gledali dal ce se srusiti a sve ostalo sto je trulo i puca to nema veze. Cak su i odvode zabetinirali i tkz cesljeve po mostu jer ih je mrzelo da ih popravljaju i sad kad padne veca kisa plivace automobili nemar, neodgovornost i nestručnost a dobre plate primaju

  • Realno

    3. oktobar 2018 | 17:38

    Ono sto je uradjeno za vreme Tita...ovi ne mogu ni da ofarbaju. Bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA