≫ 

Otkriveno ko je udarao kolima u Cecin dom: Raspisana potera za dvojicom napadača (FOTO)

Policija traga za osumnjičenima Nemanjom Arsenovićem (32) i S. M. (30)

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su u nedelju ujutru u Ulici Ljutice Bogdana vozilom udarili u kuću u kojoj živi pevačica Svetlana Ražnatović.

Šta bi bilo da se ovo desilo ženi koja nije javna ličnost?! Ceca očajna nakon divljačkog pokušaja rušenja kuće i trećeg napada na njenu porodicu! (FOTO) (VIDEO)

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za osumnjičenima Nemanjom Arsenovićem (32) i S. M. (30) je raspisana potraga. N. A. je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima, navodi republika.rs.

Nemanja Arsenović, Foto: MUP RS

Podsetimo, porodična kuća Cece Ražnatović je napadnuta 30. septembra u ranim jutarnjim časovima kada su tri automobila udarala u vrata njene kuće u Ulici Ljutice Bogdana.

Napadači su bili u dva "mini kupera" i jednim karavanom. Oni su naizmenično vozilima udarali u kapiju pevačicine kuće, a zatim pobegli u nepoznatom pravcu.

VIDEO: Odvode osumnjičenog za pucnjavu u restoranu u Žarkovu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA