Samo da je greška, samo da to nije naš Marko: Vapaj porodice Beograđanina ubijenog u Dominikanskoj Republici

Markov otac pokušava da na sve načine sazna šta se dešava, da dobije još neku informaciju

  • 0

Porodica Beograđanina Marka Kahrimana (40), koji je u subotu ujutru pronađen mrtav u apartmanu u letovalištu u Dominikanskoj Republici, živi u Beogradu i u šoku su otkad su čuli ovu informaciju.

Kako kažu, mole boga "samo da je greška", da će se Marko javiti i da on nije muškarac za kojeg u Dominikanskoj Republici tvrde da je pronađen mrtav.

- Ja želim da verujem da je njega neko opljačkao, da je uzeo njegova dokumenta i da to nije on. Svi smo u bunilu, mislimo da to nije tačno - kaže njegova tetka Mirjana.

Misteriozno ubistvo srpskog turiste u Dominikanskoj Republici: Pronađen je u sobi s jednim metkom u glavi (FOTO)

Prema njenim rečima, Markov otac pokušava da na sve načine sazna šta se dešava, da dobije još neku informaciju.

Hotel u kome je pronađeno njegovo telo, Foto: Google Street View

- Mislimo da Marko nije mrtav jer smo pročitali da tek treba da se utvrdi da li je to on. Sada čekamo da nam se neko javi da znamo šta dalje da radimo. Marko je već sedam godina u Dominikanskoj Republici, gde je radio kao instruktor ronjenja. Tamo je otišao jer ovde nije mogao da nađe posao. On je školovan čovek, vredan i radan i ne možemo da verujemo da je njemu tako nešto moglo da se desi. Ne možemo da poverujemo da ga je neko ubio - kaže ona.

Kako su preneli lokalni mediji, beživotno telo srpskog državljanina s prostrelnom ranom od metka pronašla je u apartmanu u subotu rano ujutru sobarica koja je ušla da očisti sobu. Kahriman je likvidiran jednim hicem, a lokalna policija istražuje šta bi mogao da bude motiv ovog zločina.

Kahriman je zvanično bio prijavljen na adresi na Novom Beogradu, a komšije tvrde da je pre dvadeset godina živeo bezbrižno, ali da mu se onda život promenio iz korena.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA