≫ 

Brutalna tuča na niškom Kvantašu: Udario ga je u glavu, a onda je sevnula oštrica noža

- Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa - rekao je Nišlija koji se zatekao na pijaci

  • 1

Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu, piše Jugmedia.

Niška policija traga za lopovima koji su se ušunjali u Klinički centar: Žena upala lekaru u kancelariju i ojadila ga za 200.000 dinara (FOTO)

- Čovek je sedeo u kamionu, dok je čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao. Posvađali su se i čovek je izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa - rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želeo da kupi ogrev, saznaje se od očevidaca tog događaja.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da im je prijavljeno "remećenje javnog reda i mira" na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

I. P. je navodno udaren pesnicom u glavu, Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

OBOJICI PREKRŠAJNE PRIJAVE

- I. P. (61) je prijavio da ga je više osoba napalo i verbalno vređalo, a da ga je jedna od tih osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave - kazali su u policiji.

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno" u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

VIDEO: Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to

(Telegraf.rs / Izvor: jugmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    6. oktobar 2018 | 12:35

    Sve u zatvoru ta drva su ukradena sirom srbije se ilegalno sece iz tudjih parcela kradu na veliko uz pomoc ljudi koji poznaju okolinu i znaju ko je u inostranstvo seku cele parcele dok policija nista neradi sve to treba zabraniti i to se broji u posao na cro i jos neplacanje poreza ia ko nemaju dokaz kradje imaju dosta u ruke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA