≫ 

Prokleta reka misteriozno guta ljude: Most na Tisi sa koga je nestala Barbara Vitez odneo još jedan život, tela nema nigde (FOTO)

Još jedna nesreća u Tisi

  • 4

Nepoznati muškarac sinoć je skočio sa mosta u reku Tisu, u mestu Senta. Identitet nesrećnog čoveka još uvek nije poznat, a za njegovim telom traga spasilačka jedinica.

Imam probleme s majkom, nemojte da zovete policiju: Mladići koji su spasili devojčicu iz Tise, otkrili šta im je rekla kada su je izvukli iz vode

Kako je saopšteno portalu Telegraf, spasioci pokušavaju da pronađu telo muškarca koji je u večernjim satima skočio s mosta, visine od petnaest metara.

Foto: Telegraf.rs

Nandor Baranji, predsednik spasilačkog tima "Senta", rekao je da se reka Tisa pretražuje ne bi li se pronašlo telo nepoznatog muškarca:

- Obalu smo obišli već nekoliko puta, ali telo još uvek nismo uspeli da nađemo. Od početka godine smo iz Tise izvukli pet beživotnih tela, potraga se nastavlja i u narednim danima - rekao je Baranji.

Podestimo da je u reci Tisi pre dve godine nestala petnaestogodišnja devojčica Barbara Vitez, od kobne noći 25. novembra 2016. godine, kada je prijavljen devojčicin nestanak, gubi se svaki trag. I pored napora spasilačke jedinice "Tisa", telo devojčice do danas nije pronađeno.

VIDEO: U ovom manastiru blizu Beograda ljudi traže spas

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    12. oktobar 2018 | 15:42

    Pecarosi u rangu godina mog oca,a vecina nije ziva,ce vam ispricati istinitu i grozomornu pricu o ljudskim kostima zapetljanim u silk i udice? Pricali su i svojoj deci,da znaju sta je ako se i njima desi,tako da iz tog razloga Tisu ne volim,ali jos uvek joj se divim?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA