Vuk u jagnjećoj koži: Uhapšeni "Malčanski frizer" se oženio, zaposlio, tvrdio da se promenio, a vrebao žrtve preko Fejsbuka

Retki su verovali da mu je više od 20 godina robije, koliko je ukupno proveo iza rešetaka, bilo dovoljno da ga odvrati od napastvovanja žena i devojčica

  • 6

Ninoslav Jovanović, koji je januara ove godine pušten iz zatvora gde je odležao 12 godina zbog silovanja jedne i pokušaja napastvovanja druge devojčice, nakon povratka u rodno selo Malča tvrdio je da se promenio. Njegove komšije kažu da se normalno ponašao, ali da su retki verovali da mu je više od 20 godina robije, koliko je ukupno proveo iza rešetaka bilo dovoljno da ga odvrati od napastvovanja žena i devojčica.

Uhapšen "Malčanski berberin": Silovatelj pao zbog maltretiranja žena na mesindžeru

- Kad je došao rekao mi je "Odlučio sam da se promenim, dosta mi je svega". Počeo je da radi kao čistač ulica u komunalnom preduzeću "Medijana", tamo je pronašao suprugu sa kojom se oženio pre dva meseca. Sa njom se nastanio u staroj kući svojih roditelja, išao bi s posla pravo kući, a u slobodno vreme bavio se poljoprivredom – priča jedan od komšija manijaka.

Međutim, mnogi nisu bili iznenađeni kada su se sinoć ispred njegove kuće zaustavila policijska vozila.

Poruke koje je slao, Printskrin: Facebook

- Došli su sa jednim autom i jednim džipom, bilo je šest, sedam policajaca koji su ušli u njegovu kuću. Odmah smo znali da je nešto napravio – kaže ovaj čovek.

Kako saznajemo, tokom pretresa, Jovanović je bio manji od makovog zrna.

MEŠTANI ODAHNULI

- Ni on ni njegova žena nisu rekli ni reč. Uzet mu je telefon koji je koristio da preko Fejsbuk naloga šalje nastrane poruke ženama, pretresena mu je kuća, ali ništa više sumnjivo nije nađeno – saznajemo od naših izvora.

Vest da je njihov komšija ponovo iza rešetaka u Malči je dočekana sa olakšanjem.

Jovanović je u januaru ove godine pušten iz zatvora, Foto: Facebook/Ninoslav Jovanović

BOLJE I ZA NAS I ZA NJEGA

- Nisam ga se plašio, to je jedna kukavica, puljivko, da mi je prišao sa zemljom bi' ga sastavio. On je samo jak sa ženama i decom, za njih sam se plašio. Doduše, nikada nije napadao ovde u selu, nego po okolini, ali sa takvim stvorom nikad niste načisto. Neka ga zatvore i ne puštaju napolje, bolje i za nas i za njega – rekao je jedan od meštana ovog niškog sela.

Kako saznajemo, Jovanović je posao dobio u niškom komunalnom preduzeću u okviru programa radnog angažovanja Nacionalne službe za zapošljavanje.

Njegove kolege tvrde da je bio miran i da nisu ni znali da je višestruki silovatelj.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA