≫ 

Ovo je navijač Zvezde koji je poginuo dok se slikao na litici iznad kanjona Drine: Pao je u provaliju duboku 200 metara (FOTO)

Mesto na kome se nesreća dogodila, ljudima iz ovog kraja poznato je po imenu Krtica, jer su u blizini, građevinske mašine kopale tunele za potrebe Hidroelektrane "Bajina Bašta"

  • 4

Miloš Ristić (27) iz beogradskog naselja Mirijevo  poginuo je kada je na putu Perućac-Mitrovac na Tari, u mestu Krtica, pao sa litice u ambis dubok 200 metara.

Kako je naveo izvor blizak istrazi, Miloš je na Tari boravio sa više prijatelja, a kobni pad se dogodio kada se fotografisao na litici.

>>> Tragedija na Tari: Mladić iz Beograda pao sa litice, ne daje znake života

Pogled na Drinu i Hidroelektranu "Bajina Bašta" Foto: Wikimedia/Wlodzimierz

- Mladić je bio u društvu kada je odlučio da se slika, odjednom se okliznuo i pao. Njegovi prijatelji nisu mogli da veruju svojim očima kada su videli da Miloš propada, ali nije postojao način da mu pomognu. Odmah su pozvali službu spasavanja, koja je brzo došla na mesto nesreće - kaže izvor i otkriva da je do tela mladića bilo vrlo komplikovano doći.

- Više spasilaca se spustilo niz liticu, a kada su pronašli telo Beograđanina, mogli su samo da konstatuju smrt. Prijatelji mladića su bili neutešni. Akcija izvlačenja tela nesrećnog mladića je sprovedena u subotu, a telo je poslato na obdukciju - zaključio je dobro obavešteni izvor.

Porodica i prijatelji nastradalog mladića, nisu imali snage da bilo šta kažu.

- Ne znamo šta se dogodilo. Nije nam do priče - rekao je jedan od Miloševih prijatelja, koji je došao da poseti porodicu nastradalog mladića, a jedna komšinica kroz plač je otkrila da je Miloš bio veliki simpatizer Crvene zvezde.

- Ne zna se da li je bio lepši, viši ili je imao bolju dušu. Sa svim komšijama se divno slagao. Vozio je kamion, prevozio je pšenicu, kukuruz. Bio je mnogo vredan. Ne mogu da verujem da je poginuo. Ima brata i sestru, oni su išli da identifikuju telo - kroz suze je ispričala Miloševa komšinica.

Mesto na kome se nesreća dogodila, ljudima iz ovog kraja poznato je po imenu Krtica, jer su u blizini, građevinske mašine kopale tunele za potrebe reverzibilne hidroelektrane "Bajina Bašta". Uz samu ivicu puta, na tom mestu ambis je dubok više stotina metara, a sa tog mesta pruža se jedan od najlepših pogleda na kanjon Drine.

VIDEO: Nedavno se čovek otkačio sa litice visoke 2 kilometra i skočio u smrt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    15. oktobar 2018 | 13:18

    Коју то образовну установу треба да завршим да бих по занимању био навијач спортског клуба?

  • ???

    15. oktobar 2018 | 14:02

    TUGA mlad covek!Ne razumem kojoj budali je bitno za koga je navijao?

  • Fića

    15. oktobar 2018 | 18:37

    Kakve to veze ima čiji je bio navijač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA