≫ 

Masovni fajt u novosadskom marketu: Koškanje počelo još u redu ispred prodavnice, nastavilo se unutra, pesnicu "popila" i kasirka

Tuču je prekinula ekipa interventne policije, koja je veoma brzo odreagovala

  • 0

U noći između nedelje i ponedeljka, oko ponoći, došlo je do fizičkog obračuna nekoliko lica u jednom marketu na Novom naselju u Novom Sadu.

Brutalna ženska tuča nasred ulice u Novom Pazaru: Prvo su pali šamari papučama, pa je počelo čupanje, udaranje, obaranje (VIDEO)

Navodno se ekipa prvo potukla ispred marketa, a potom se tuča prebacila i u sam objekat.

Pri tome udarce su zadudesobili, jedan od učesnika tuče, muškarac (33), radnik obezbeđenja marketa, kao i radnik za kasom (20).

Muškarac star 33 godine, zadobio je povrede oka, vilice i nosa, dok je muškarac star 20 godina, koji je zapsolen u marketu, zadobio povrede jednog oka, obojica su prevezeni u KCV, potvrdili su u Hitnoj pomoći. Radnik obezbeđenja nije zadobio ozbiljnije potvrde. Prema prvim inoformacijama deo učesnika, bio je u alkoholisanom stanju.

Iz policije smo dobili potvrdu da je do obračuna došlo, ali se još uvek istražuju motivi i detalji, a dalja istraga pokazaće kako je zapravo došlo do tuče.

Morala je da reaguje interventna jedinica policije; Foto: Telegraf

KAMERE SVE SNIMILE

U lokalu postoji više kamera za video nadzor, koje su zabeležile događaj, pa će to nadležnima znatno olakšati posao. Tuču je inače prekinula ekipa interventne policije, koja je veoma brzo odreagovala.

VIDEO: Deda udario bajkera u lice. Odmah se našao na zemlji i nebranom grožđu

(Telegraf/nsuzivo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA