≫ 

Uzbuna u Senti, nestala još jedna devojčica: Scenario misterije Barbare Vitez se nastavlja, građani prestravljeni

Devojčica (9) otišla sa porodičnim prijateljem u prodavnicu, pa nestala bez traga

  • 18

Pripadnicima MUP u Senti prijavljen je nestanak Erike Čordaš (9). Otac devojčice prijavio je da je devojčica otišla u nepoznatom pravcu sa A.T. (56) i nije se vratila kući.

Misterija banatskog gradića u kome nestaju ljudi uzbunila Srbiju: Od danas se traži još jedna devojčica, a Barbara Vitez nikada nije nađena

A.T. je prenoćio kod njih i krenuo je sa devojčicom da, prema rečima oca, kupe hranu. Policijski službenici intenzivno rade na pronalasku devetogodišnje devojčice.

Erika Čordaš visoka je oko 140 centimetara, ima dugu smeđu kosu i braon oči. Na sebi je imala plave helanke, crvenu majicu dugih rukava, zelene baletanke i šareni džemper, navodi se u saopštenju MUP.

Molimo sve građane koji primete devojčicu čiju fotografiju dostavljamo u prilogu da jave policiji na brojeve 192, 0230/412-023 ili 024/625-300.

Drama u Senti postaje sve strašnija: Muškarac sa kojim je nestala devojčica Erika Čordaš, odranije poznat policiji

KOBNA SENTA

Podsetimo, u Senti je nestala Barbara Vitez 25. novembra 2016. godine, a njeno telo nikada nije pronađeno, iako postoje tvrdnje da se bacila sa mosta u Tisu. Do danas se ne zna sudbina nesrećne devojčice, a njeni roditelji su očajni.

Od početka 2018. godine, Spasilačka jedinica “Senta” iz Tise je izvukla pet beživotnih tela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    21. oktobar 2018 | 11:05

    Ima li kraja ovom hororu kod nas?Gde se nalazi porodicni prijatelj?Pitala bi roditelje dece koja su kobne noci bila sa Barbarom Vitez , spavaju li mirno?Cesto kao majka pomislim na Barbarine roditelje,ako je meni ovako tesko sto ih ne poznajem kako li je tek njima?Jadni ljudi.U Erikinom slucaju molim Boga da bude pronadjena ziva i zdrava.

  • Lan

    21. oktobar 2018 | 10:51

    Sto se to radi pa zna li se gde je taj tzv prijatelj sto je odveo devojcicu drzavo reaguj.

  • Bre bre

    21. oktobar 2018 | 11:01

    O cemu se ovde radi . Xasto dete ide da nabavljs hranu. Dete od 9 godina. I kakav prijatelj. Nadjite ga gde je odveo dete. To je bez vrzr. Roditelji se nebave decom nego idu gde hoce rade sta hoce pa im svi krivi. Prave posao policiji a ispostavi se ds deca nekad odu ssmovoljno. Boze sacuvaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA