≫ 

Pratio je muškarca do menjačnice, a zatim ga napao i oteo mu 5.500 evra i 38.000 dinara: Uhapšen muškarac zbog krađe u Beogradu

Osumnjičenom R.Š. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.Š. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštio je danas MUP.

Protiv još četiri osobe, od kojih je jedna maloletna, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku. Oni su osumnjičeni da su pratili oštećenog kog su uočili dok je menjao novac u menjačnici u Zemunu, i potom ga u Ulici Otona Župančića u Novom Beogradu napali i oteli mu 5.500 evra i 38.000 dinara.

Osumnjičenom R.Š. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    26. oktobar 2018 | 18:54

    Сад их треба везати па шутирати од тог места где су опљачкали човека па до мењачнице.

  • H

    26. oktobar 2018 | 21:12

    Beda Tera coveka na zlo Evo ja stalno krpim sa mojih25 000 dinara I pocinje da mi puca film nisam lopov ni probisvet Al vise ne mogu da izdrzim mesec sa ovim parama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA