≫ 

Priština udvostručila nagradu za saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića: Sad tačno iznosi 20.000 evra

- Svako ko ima neka saznanja treba da kontaktira policiju Kosova, i njegov identitet neće biti otkriven - poručio je taj policijski zvaničnik

  • 2

Kosovska policija udvostručila je nagradu za informacije koje mogu doprineti rasvetljavanju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i ona sada iznosi 20.000 evra, preneo je danas portal Kos-sev.

Taj portal je podsetio da je kosovska policija po ubistvu Ivanovića saopštila na sajtu da za takvu informaciju nudi nagradu od 10.000 evra i naveo da je sada taj iznos povećan.

Portal je preneo izjavu zamenika generalnog direktora Policije Kosova Dejana Jankovića, koji je u emisiji "Slobodno srpski" rekao da je taj iznos sada 20.000 evra.

- Svako ko ima neka saznanja treba da kontaktira policiju Kosova, i njegov identitet neće biti otkriven - poručio je taj policijski zvaničnik.

Nepoznati napadač ubio je Ivanovića 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija njegove stranke.

Gotovo 10 meseci kasnije još nema osumnjičenih za to ubistvo, a javnost nije upoznata sa tim dokle je stigla istraga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    30. oktobar 2018 | 00:15

    Sta bi sa jakim bolovima, kad Taci saopsti saznanja o ubicama. Kakav manipulator.

  • N N

    29. oktobar 2018 | 22:25

    Kakve gluposti pa oni znaju ko ga je ubio a glume kao neke dobrice. Samo budala ne moze shvatiti zbog cega je ubijen. Blizi se kraj pregovora o Kosovo, podele i razgranicenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA