≫ 

Dijana Hrkalović: Tužilaštvo da reaguje na pretnje ministru Stefanoviću

- Nadam se da adekvatna reakcija nadležnih državnih organa neće izostati - kaže državna sekretarka MUP-a Srbije

  • 59
Dijana Hrkalović Foto: MUP

Državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje na pretnje upućene ministru Nebojši Stefanoviću, navodeći da je na pres konferenciji na kojoj su bili i "samozvani novinar M. D.", ali i ljudi iz kriminalnog miljea, tražena ostavka ministra.

- Ne možete da se ne zapitate da li su to pretnje s obzirom da dolaze od takve grupe lica i treba li ministar da razmišlja hoće li ga presresti članovi pokreta ''Levijatan'' pod fantomkama koji i običnim građanima upućuju zastrašujuće pretnje na društvenim mrežama - navela je Hrkalović u saopštenju za medije i dodala da se nada da adekvatna reakcija nadležnih organa neće izostati.

Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje s obzirom na to da, kako kaže, pokret "Levijatan" čine "braća ubica vođa kriminalnih grupa i idolopoklonici Luke Bojovića i Filipa Koraća".

Dijana Hrkalović, Foto: MUP

Ona navodi i da je novinar M. D. samo "Izvršilac Jeremića i Ðilasa", koji prenosi pretnje ministru, a njegovo ponašanje naziva licemernim s obzirom da se, kaže, Stefanović ranije "iskreno i momentalno" založio da se hitno rasvetli slučaj objavljivanja fotografije M.D. na društvenim mrežama.

Ranije, na konferenciji za novinare pokreta "Levijatan", koji se bavi sprečavanjem nasilja nad životinjama, poručeno je da ministar Stefanović treba da podnese ostavku.

Državna sekretarka MUP-a: U Srbiji su otmice dece veoma retke

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cas

    1. novembar 2018 | 07:26

    Svakako treba da se reaguje i garantuje bezbednost

  • kaca

    1. novembar 2018 | 07:54

    Pretnjama se mora stati na put.

  • Marko

    1. novembar 2018 | 08:08

    Pa tuzilastvo valjda zato i postoji da proveri i ispita sve sto ima veze s njima. A posebno kada su u pitanju drzavni funkcioneri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA