Načelnik Kosovsko-mitrovačkog okruga povređen u udesu (FOTO)

Nesreća se desila jutros oko osam sati

  • 0
Kosovska hitna pomoć Foto: Marko Jovanović

U saobraćajnoj nesreći koja su jutros oko osam sati dogodila u Ulici Lole Ribara u severnom delu Kosovske Mitrovice lakše je povređen načelnik kosovsko - mitrovičkog okruga Vaso Jelić, prenose Novosti.

Povređeni Vaso Jelić Printskrin: Tanjug

On je kolima hitne pomoći prevezen do Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici gde su mu konstatovane lake telesne povrede. Nakon ukazane pomoći načelnik okruga je pušten na kućno lečenje.

Do udesa je došlo kada je džip marke "BMW H5" kosovskih registarskih oznaka udario od pozadi u službeni automobil marke "škoda oktavija". Tačan uzrok ove nesreće još uvek nije saopšten, ali su na licu mesta primetni tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je do udesa došlo zbog neprilagođene brzine uslovima puta.

Dežurni hirurg u KBC Kosovska Mitrovica, dr Gojko Igrutinović, rekao je za "Kontakt Plus" da je povređeni Jelić zadobio lake telesne povrede i da je pušten je na kućno lečenje.

(Telegraf.rs/Novosti/Kontakt plus)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA