≫ 

Prebacuju povređenog poslanika za Beograd: Do nesreće najverovatnije došlo jer je vozač zaspao

Milićević je i dalje životno ugrožen

  • 7

Narodni poslanik SPS-a i potpredsednik Narodne skupštine Đorđe Milićević (41) iz Valjeva i njegov vožač teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru na putu Slovac-Ub, u selu Bajevac, a za koje je prema prvim rezultatima istrage kriv vozač.

Kako Telegraf saznaje, istraga je pokazala da je vozač najverovatnije zaspao, a juče su mediji pisali da je vozilo "škoda oktavia", za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva sletelo sa puta i udarilo u potporni zid.

Prednji deo je bio smrskan; Foto: patak.co.rs

Đorđe Milićević i njegov vozač biće prebačeni danas na intenzivno odeljenje KBC u Beogradu. Milićević je sada stabilno, ali i dalje životno ugrožen.

Da podsetimo, on je noć pre teške saobraćajne nesreće prisustvovao pretpremijeri filma "Zaspanka za vojnike" u Sava centru, a jutro nakon toga je doživeo udes.

Mesto na kojem se dogodio udes, Đorđe Milićević, udes Foto: Telegraf.rs

Prednji deo vozila, u kom je bio poslanik u potpuno je smrskan, a njega su nakon udesa prevezli u Urgentni centar u Valjevu, gde je operisan.

Zbog unutrašnjeg krvarenja on je u jednom trenutku nakon operacije koja je obavljena, ponovo vraćen u salu. U timu lekara koji su operisali Milićevića bio je i Vladimir Đukić, državni sekretar Ministarstva zdravlja.

VIDEO: Pakao na Brankovom mostu: Automobil se prevrnuo na krov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    3. novembar 2018 | 17:17

    Izdrzi bato Poslanik I'ma vozaca . Trudnice koje su placale so ujalno za obrok imaju paruzer I komad hleba Tata moj poljope zioner Ina povecanhe 500 dinara. Ok SRBIJO

  • Slavomir Bor

    3. novembar 2018 | 15:56

    Želimo brz oporavak

  • S. M.

    3. novembar 2018 | 11:42

    Djole druže sa tobom su tvoji drugovi. Izdrži tu borbu. Podrsku šaljemo i tvom vozacu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA