Detalji drame u Čačku: U majku pucao sin policijskog inspektora, pre godinu dana izbo mladića

Srećna okolnost po ženu je bilo to što se metak zaglavio u kosti glave, inače bi posledice bile fatalne

  • 20

Vuk Š. (25), koji je u subotu u večernjim satima pucnjem iz pištolja ranio u oko svoju majku Gordanu G. (53), ista je osoba koja je 14. oktobra u strogom centru Čačka nožem izbola mladića, koji je tom prilikom teško povređen. Vuk Š. je sin policijskog inspektora.

Kako Morava info saznaje, Vuk se najverovatnije igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u oko.

Gordana G. ne živi sa sinom i došla je u Čačak iz inostranstva. Prema nezvaničnim informacijama, srećna okolnost po nju je bilo to što se metak zaglavio u kosti glave, inače bi posledice bile fatalne, piše Morava info. 

Vuk Š. bi u toku dana trebalo da da izjavu pred nadležnim sudijom, koji će nakon toga okvalifikovati ovaj slučaj i proceniti da li će vinovniku pucnjave biti određen pritvor.

Sagovornici Morave info kazali su na da je Vuk Š. od ranog detinjstva imao kontakt sa oružjem.

(Telegraf.rs/Morava info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    4. novembar 2018 | 11:24

    Sta inspektorom sin radi na slobodi ako je izbo mladica????????

  • Neutralan

    4. novembar 2018 | 11:37

    Sve je znaci jasno... Otac inspektor sto znaci od zatvora nista nece da bude jer je majka kriva sto bas u to vremene da dodje iz inostranstva....

  • Stefan84

    4. novembar 2018 | 11:17

    Interesantna igrica, oduvek sam se pitao kad legnem i nemam sta da radim, sa cim se mogu igrati. Nek se igra jedno 20 godina u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA