Manijak iz tramvaja koji je napao tinejdžerku vezan za krevet čeka veštačenje: Počeo je da viče, urla - bolničari ga jedva savladali

Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u lice... Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali

  • 19

Mihailo Isailović (37), osumnjičen da je u tramvaju u Beogradu seksualno napastvovao devojčicu (15), pravio je haos u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je smešten, zbog čega su zaposleni morali da ga vežu za krevet, piše Srpski telegraf.

- Isailović je u bolnicu smešten ubrzo nakon što mu je određen pritvor. U početku je bio manji od makovog zrna. Lekari su pomislili da s njim neće biti problema, ali onda je jednog jutra potpuno podivljao. Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u lice... Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali - priča neimenovani izvor ovog lista.

Prema njegovim rečima, Isalilović je potom dobio lekove za smirenje i sada je dobro.

On je napao devojčicu u vozilu Printskrin: Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Da Isailović možda ima psihičkih problema, posumnjalo se još dok je bio u policijskom pritvoru, piše list.

- Čudno se ponašao. U ćeliji je pričao sam sa sobom, pozivao se na Boga, radio sklekove, navodno i onanisao. Na saslušanju branio se ćutanjem, ali je i tad pominjao Boga. Koje god pitanje da mu je bilo postavljeno, on je odgovarao: "Hvala Bogu" - priča anonimni izvor.

I ZATVORA NISU POTVRDILI, NI DEMANTOVALI INCIDENT

Iz zatvorkse uprave nisu ni demantovali, ni potrvdili da je Isailović pravio incidente.

Uhapšen je dva dana kasnije Foto: Printskrin Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

- On u bolnici čeka psihijatrijsko veštačenja koje je naložio sud. Ukoliko je potrebno, dobiće terapiju ako mu je propisana dok je bio na slobodi. Ne možemo da kažemo da li je trenutno pod nekom terapijom - rečeno je iz uprave, piše ovaj list.

Podestimo, Isailovć je uhapšen zbog napada na tinejdžerku u jednom beogradskom tramvaju 23. oktobra ove godine, koji je zabeležen na kamerama vozila. On je uhapšen dva dana kasnije, kada je ukrao burek u jednoj pekari.

ISAILOVIĆ: JA SAM POSLEDNJI SAMURAJ

Mihailo Isailovć je na Fejsbuku pisao kako je "patriota i poslednji samuraj". Završio je 12 beogradsku gimnaziju, upisao Mašinski fakultet u Nišu, a 2010. godine osnovao je firmu koja se bavila distribucijom uređaja. Ona je ugašena četiri godine kasnije.

Video: Ovako je pao manijak iz tramvaja koji je zlostavljao devojčicu

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    6. novembar 2018 | 07:36

    Bolničari ga jedva savladali a pre neki dan kritikuju sa žene babe što ga nisu napale. Dali je to realno. A stoku netreba nikada odvezati.

  • Dusan

    6. novembar 2018 | 08:43

    @Ljuba Ne vredjaj stoku. Ona je korisna, ovo je nesto gore.

  • Miki

    6. novembar 2018 | 07:58

    Glumi ludilo samo zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA