≫ 

Dvojica komšija silovala dečaka (13) u selu kod Kladova

Žrtva posle razgovora sa psihijatrom otvorio dušu i ispričao jezive detalje napastvovanja

  • 29

Dečaka (13), koji je silovan krajem septembra u okolini Kladova, a za šta je uhapšen njegov komšija D. S. (36), seksualno je zlostavljao još jedan meštanin, saznaje Telegraf.rs

Prema najnovijim informacijama, silovani dečak je priznao da ga nije silovao samo komšija, već da ga je i izvesni N. S. (19) takođe napastvovao.

Kako saznajemo, dečak se već neko vreme leči od trauma i odlazi kod psihijatra na razgovore. On je ispričao svoju jezivu priču psihijatru, posle čega je usledilo i hapšenje drugog manijaka.

Navodno je izvesni N. S. (19) silovao ranije dečaka, ali žrtva to nije smela da prizna. Ipak, posle nekoliko razgovora sa lekarom on je ispričao sve.

Silovatelj je uhapšen i policiji je odmah priznao da je počinio silovanje.

Kako smo saznali, N. S. je priznao delo i zatražio je da sa tužilaštvom potpiše sporazum i priznanju krivice. Već mu je određen pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavlja produženo krivično delo obljube nad dečakom.

Policija je, slušajući priču ovog dečaka pre nekoliko meseci bila zgrožena gadostima koje je dete ispričalo.

- Dečak je, nakon što je pobedio strah i stid, ispričao jezivu priču o protekloj godini svog života. Utvrđeno je da se prvo silovanje dogodilo na obali Dunava, kada je D.S. odveo dete na "pecanje". Kada je video da su sami i da nema nikog u blizini, silovatelj je počeo da miluje dete po kosi, da mu govori kako je prelep, i pokušao je da ga poljubi.

Prestravljeni dečak se dao u beg, ali ga je D.S. sustigao. Usput je dohvatio neku odbačenu staklenu flašu i držeći dečaka za ruku, drugom rukom je udario flašu o kamen i ona se prepolovila. Zatim je nesrećnom trinestogodišnjaku podmetnuo sečivo pod gušu, svukao ga i brutalno silovao. Na kraju mu je kazao kako o ovome ne sme ni da zucne, inače će mu pobiti celu porodicu. Prestravljeni dečak je do sada ćutao - saznajemo od izvora bliskom istrazi.

Na žalost, muke ovog dečaka tada su tek počele. Silovatelj je od tog dana krenuo da mu šalje sms poruke. U njima mu se udvarao, pričao kako samo njih dvojica imaju svoju lepu tajnu, zakazivao sastanke, a dečak bi, bojeći se, uvek odlazio i sastajao se sa njim gde god bi D.S. poželeo.

- To je trajalo oko godinu dana. Za to vreme osumnjičeni je silovao dečaka i primoravao ga na oralni seks. Pre oko dva meseca dečaku je preminuo otac, a ubrzo nakon toga su majka i dečak otišli kod familije u Rumuniju. Tada se sve otkrilo - saznajemo nezvanično.

Uskoro opširnije...

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Z. A./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    6. novembar 2018 | 09:21

    U centar grada na banderu. Toliko. Sve više manijaka, a kazne nisu represivne.

  • Izgubljena

    6. novembar 2018 | 09:27

    Kad nema smrtne onda DOŽIVOTNA!

  • Mirko

    6. novembar 2018 | 09:21

    I naši poslanici i dalje ne žele da stave na dnevni red izmenu zakona za pedofile i ubice dece!!! Za takve nema slobode!!! Sramota za državu.. Jadno dete, ceo život će nositi traume..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA