≫ 

Muk i suze u Aranđelovcu: Sahranjena devojčica koja je preminula od ekstazija, a njen dečko se u policiji branio ćutanjem

Sahrana maloletne tinejdžerke održana je na gradskom groblju Risovača u Aranđelovcu

  • 14

Mladić N. B. (21), uhapšen zbog sumnje da je na privatnoj žurki u Aranđelovcu doneo ekstazi (MDMA) od kojeg je, kako se sumnja, petnaestogodišnja S. S. preminula - branio se ćutanjem u policiji. Kako se nezvanično saznaje, on nije želeo da daje bilo kakve informacije o dileru koji mu je nabavio te narkotike, iz straha za svoj život. Sahrana maloletne tinejdžerke održana je danas u 12.30 sati na gradskom groblju Risovača u Aranđelovcu.

U međuvremenu, poznanici devojčice i građani Aranđelovca napravili su spisak sa imenima svih koji u gradu pod Bukuljom prodaju drogu, kao i spisak lokacija na kojima rade. Papir sa ovim podacima, kao i registarskim tablicama dilera, predali su "čoveku od poverenja" u aranđelovačkoj policiji.

N. B. je priveden u sredu kasno po podne u kragujevačko Više tužilaštvo. Prema priči očevidaca, on je na kobnu žurku u Aranđelovcu doneo kesicu sa nekoliko ekstazija. Nesrećna devojčica je, prema rečima lekara, uzela jednu tabletu posle čega joj je pozlilo, a potom je nekoliko dana kasnije preminula na VMA. Lekari su potvrdili da je do smrti došlo zbog komplikacija, a ne predoziranja.

U ovoj instituciji vodi se istraga i o smrti Marije M. (17), učenice Politehničke škole. Njeno beživotno telo je pronađeno u Kragujevcu u junu ove godine, u stanu N. K. (21), koji je tada sumnjičen da je dilovao narkotike. Iz ovog tužilaštva su rekli da zbog istrage koja je u toku, ne mogu da daju više informacija.

VIDEO: Smrtonosni ekstazi tri do četiri puta jači nego pre, jedna tableta je dovoljna za predoziranje

(Telegraf/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    9. novembar 2018 | 21:55

    Cek bre... Njen decko ina 21 godinu i to nikome nije cudno??? Jel odgovara i za to sto je bio u cezi sa maloletnim licem ili samo za drogu?

  • Nina

    9. novembar 2018 | 22:08

    Svaki dan citam kako su uhvatili "velikog" dilera droge, sa nekoliko grama kokaina, heroina ili nekoliko tableta ekstazija! Bravo! Njiihove gazde mirno sede u svojim vilama, i sa smeskom posmatraju rezultate rada. Ko su oni, to mali covek ne zna, i ne treba da zna, ali da li znaju oni koji su za to placeni? A mi godinama se nadamo da ce neko to zlo dovesti na minimum, ili se uzalud nadamo!?

  • Greska roditelja

    9. novembar 2018 | 20:45

    Da su roditelji pazili sa kime se druzi,do ovoga ne bi doslo.I necu da cujem izgovore da rade,da su zauzeti i slicno.Ovo su tinejdzerske kriticne godine i tu se mora otvoriti 101 oko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA