≫ 

Pedofil (48) davao devojčici (15) kokain pa je silovao u svojoj kući: Užas u Smederevu je trajao sve dok se žrtva nije požalila majci

Više puta N.T je u svojoj kući fizički i psihički zlostavljao maloletnicu, ucenjujući je fotografijama

  • 20

Smederevska policija uhapsila je N.T. (48) iz Smedereva zbog sumnje da je silovao J.P. (15) iz tog grada. 

N.T. se sumnjiči da je devojčici davao kokain, a potom je i seksualno zlostavljao.

Prema našim izvorima, N.T. je policija lisice na ruke stavila zbog sumnje da je u julu i avgustu ove godine u nekoliko navrata silovao maloletnu J.P. Sve se dešavalo u njegovoj kući.

Osumnjičeni je maloletnicu, navodno, ucenjivao eksplicitnim snimcima i fotografijama, i primoravao na seks, psihički i fizički je zlostavljao. Devojci je davao kokain, saznajemo nezvanično, te se u krivičnoj prijavi policije sumnjiči i za omogućavanje uživanja opojnih droga.

Maloletna J.P se požalila majci, a potom je slučaj prijavljen policiji.

N.T je privatni preduzetnik iz Smedereva. Određeno mu je policijsko zadržavanje, a nakon saslušanja u Tužilaštvu, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskusan

    11. novembar 2018 | 14:17

    Nema tu nikakvog silovanja, dobrovoljno uzimala kokain i vraćala mu uslugu sexom. Tako devojčice danas rade.

  • Duka

    10. novembar 2018 | 23:15

    I sad će zbog njega jadna devojčica da ispašta i da postanr narkomanski zavisnik. More na doživotnu pa tamo čik nekog siluj!

  • Milica

    12. novembar 2018 | 10:43

    Citam ovo i ne verujem. Sta devojcica od 15godina trazi sa nekim od 48 godina, koji otac moze da joj bude? Imam 20 godina i kad izadjem u grad, osecam se kao detence pored ovih od 15,16godina koje izgledaju kao da imaju preko 20, to je sminka full, ispred sebe imaju obavezno cigare i pivo. Ako ju je vec jednom prisilio na kokain i seks, sta ti narednih 2,3 meseca trazis opet kod njega?? Silovanje ne podrzavam, naravno, ali ovo za drogu, ko zna sta je istina tu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA