Muškarac (32) iz Ljiga silovao devojčicu (15) nekoliko puta, pa je ucenjivao nagim slikama

Kada se devojčica usudila da otkrije roditeljima šta se dešavalo, ceo slučaj je prijavljen policiji

  • 8

Valjevska policija uhapsila je N.Đ. (32) iz ljiškog sela Kadina Luka zbog sumnje da je devojčicu (15) iz Ljiga primoravao na seksualne odnose, ucenjujući je da će njene nage slike pokazati njenim roditeljima.

Muškarcu koji se sumnjiči za silovanje, je nakon saslušanja, određen pritvor do 30 dana. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je maloletnica u više navrata imala seksualne odnose sa N.Đ. protiv njene volje, te da ju je muškarac iz okoline Ljiga ucenjivao njenim nagim slikama koje je imao u telefonu.

Kako saznajemo, muškarca je ljiškoj policiji prijavila maloletnica, koja je roditeljima otkrila šta se dešavalo, nakon čega je ceo slučaj prijavljen policiji.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    19. novembar 2018 | 13:31

    Čisto sumljam da je silovana,pošto je par puta imala odnose sa njim.Kako tek posle toliko puta da ga prijavi. Ako je istina treba mu suditi,ako ona laže i njoj za laž.

  • Jedna mama

    19. novembar 2018 | 07:11

    Od kud "devojcici" od 15 godina nage slike??? Ko li je uzor nasoj deci??? Ako je zaista silovao i njemu dooobra kazna, ali ima ovde svasta.

  • Tea

    19. novembar 2018 | 00:04

    Pa dokle vise,da li smo kao nacoja propali.Nema vise ni casti ni postenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA