Posvađali se nasred ulice u Prijepolju, pa sevnule pesnice, metalne šipke i cepanice: Jedan je teško povređen, ostali uhapšeni

Osumnjičeni se terete da su posle kraće verbalne rasprave između S.E. i K.Ć. došli ispred porodične kuće, takođe jednog od osumnjičenih, gde je između njih izbila tuča u kojoj su koristili metalne šipke i cepanice

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Uhapšeni su D.E. (21), I.E. (41), I.E. (52), K.Ć. (29) i Dž.Ć. (25).

Policija je uhapsila i S.E. (25), koji se sumnjiči da je osumnjičenom Dž.Ć. naneo udarce po glavi i telu metalnom šipkom, a potom ga cepanicom gađao u glavu i naneo mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni se terete da su posle kraće verbalne rasprave između S.E. i K.Ć. došli ispred porodične kuće, takođe jednog od osumnjičenih, gde je između njih izbila tuča u kojoj su koristili metalne šipke i cepanice.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Rina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA