Brat Gorana, koji se spalio benzinom nakon svađe sa ženom, ne veruje da bi Milovanović digao ruku na sebe

Goran će biti sahranjen u četvrtak, na seoskom groblju

  • 2

Brat Gorana Milovanovića, koji se kod Petrovca na Mlavi ubio posle svađe sa ženom čeka da se ovaj slučaj rasvetli, jer ne veruje dabi njegov brat podigao ruku na sebe.

- Ne želim nikog da optužujem, ali očekujem od nadležnih organa da do kraja rasvetle ovaj slučaj i utvrde kako je tačno došlo do smrti mog brata. Ne mogu da verujem da je on bio u stanju da podigne ruku na sebe, i to na ovako bolan način, da se polije benzinom i zapali - kaže, za "Novosti", Dragan Milovanović, brat Gorana Milovanovića (38) iz Vošanovca kod Petrovca na Mlavi, koji je izvršio samoubistvo.

Goran će biti sahranjen u četvrtak, na seoskom groblju, a na večni počinak, uz prijatelje i komšije, ispratiće ga njegovo dvoje dece i brat Dragan. U trenutku Goranovog stradanja prisutna je bila samo njegova druga supruga Ivana, s kojom se on, navodno, posvađao neposredno pre tragedije. Nju nismo zatekli u kući, ali jesmo Goranovu prvu ženu, Snežanu Đorđević, s kojom se razišao u aprilu ove godine.

- Mene je Goran varao s tom ženom i zbog nje me je oterao iz kuće, zajedno sa našim sinom i ćerkom, koji imaju osam i sedam godina - priča Snežana.

Ni njoj ni njenom deveru Draganu nije jasno kako je Goran nastradao.

- Ne znamo šta se desilo, samo smo čuli da je izvršio samoubistvo tako što se polio bezinom i zapalio - priča Dragan. - Ja sam u sobi našao Goranov izgoreli radnički kombinezon, a ispred kuće sam video tragove paljevine.

Prema njegovim rečima, on u kući nije uspeo da nađe ništa od Goranovih dokumenata, iako je imao i pasoš i vozačku dozvolu i ličnu kartu. Zbog toga planira da, posle sahrane, od policije i tužilaštva zatraži detaljan izveštaj sa uviđaja.

- Moj brat je sa teškim opekotinama prevezen za Beograd u petak, 9. novembra, a ja sam za to saznao sutradan. U nedelju, 11. novembra, otišao sam za Beograd i tamo su mi lekari rekli da tražim donore kože za brata. Međutim, kad sam počeo da ih tražim, lekari su mi javili da ne treba, da je kasno i da moj brat neće preživeti. Bio je u toliko lošem stanju da nisam mogao ni da ga vidim, ni da pričam s njim - kaže očajni Dragan.

Prema nezvaničnim saznanjima, Goran se, nakon svađe sa suprugom Ivanom, koja je kod njega živela sa svoje troje dece, polio benzinom i zapalio. Od nesnosnih bolova, istrčao je u dvorište i pao na zemlju i počeo da se valja, ne bi li ugasio vatru koja mu je zahvatila odeću. Vrištanje supruge čule su komšije i pozvale Hitnu pomoć, koja je teško povređenog Gorana prebacila za Beograd, gde je osam dana kasnije i preminuo. Ivana je nakon toga sa svojom decom napustila kuću i, najverovatnije se vratila u Leskovac, gde je i ranije živela.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    21. novembar 2018 | 11:24

    Ko zna sta je tu bilo? Isterati ženu i nejaku decu a dovesti drugu? Samospaljivanje?

  • Marijana Bakov

    21. novembar 2018 | 11:36

    Pa on da je hteo da se ubije ne bi istrcao u dvoriste , da se valja pokusavajuci da zaustavi vatru.Cudno malo zar ne?Dusa me boli za njegova dva deteta,ko ce im popuniti prazninu za ocem?Muskarci moji pamet u glavu,ni jedna nije vredna vaseg zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA