≫ 

Detalji misterioznog ubistva na Dušanovcu: Smrtonosni pucanj niko nije čuo, žrtva je imala nanogicu, a niko od komšija ne zna čime se bavio (FOTO) (VIDEO)

Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt

  • 42

Predrag M. (49) ubijen je nešto posle 17 časova na Dušanovcu tako što je neko pucao na njega iz kola i pobegao, saznaje Telegraf. na licu mesta. Kako su nam komšije rekle, niko nije znao čime se ubijeni bavio. Niko nije čuo ni da se ubistvo desilo dok nisu videli policiju u ulici, pa se pretpostavlja da je ubica koristio prigušivač.

Foto: Mateja Beljan

- Živeli smo u istoj ulici, ali zaista ne znam čime se bavio Peđa. Znam samo da je imao para, vozio je besna kola uvek - rekla je komšinica žrtve za Telegraf.rs.

Foto: Mateja Beljan

Predrag M. je ubijen u Kolubarskoj ulici, a kada su ekipe Hitne pomoći izašle na teren, mogle su samo da konstatuju smrt.

- Naše ekipe su izašle na teren, ali je muškarac preminuo na licu mesta - rekli su nam iz Hitne pomoći.

Ubijeni je preminuo na licu mesta/ Foto: Telegraf

Prema prvim informacijama, Predrag M. izlazio je iz automobila kada ga je sačekao napadač i u njega ispalio više hitaca.

Nezvanično, ubijeni je stanovao upravo na broju ispred kojeg se dogodio zločin i od ranije je poznat policiji po raznim krivičnim delima, među kojima je i trgovina narkoticima.

Foto: M. Beljan

Prema nekim navodima na licu mesta, Predrag M. je nosio i nanogicu. To je potvrdio i jedan od njegovih poznanika, ali je negirao da je ubijeni povezan sa poslovima oko narkotika.

- Drogom se nije bavio, to je sigurno. Nanogicu je nosio, ali zbog nekih tuča - kazao je on kratko.

Foto: M. Beljan

Ono što je zbunjujuće je i da je na automobilu koji je bio parkiran pored mesta ubistva potpuno smrskano prednje staklo.

VIDEO: Policija je odnela auto ubijenog Predraga M.

(M.B/J.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bezimeni

    23. novembar 2018 | 19:35

    A kako to da uglavnom kad se dogodi ovako nešto, uvek je neko od ranije poznat policiji zbog raznih teških krivičnih dela i na slobodi je, a pošteni građani ispaštaju zbog npr neplaćenog bus plusa...

  • floki

    23. novembar 2018 | 19:31

    neka mi neko objasni kako je izlazio sa nanogavicom u 17h kad je izlaz dozvoljen od 13h do 15h.

  • Prc

    23. novembar 2018 | 19:41

    Ja kad uhvatim goluba sa prstenom na nozi ja ga vratim vlasniku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA