≫ 

Kazaljka je ostala zakucana na 180 kilometara na sat: Očevici svedoče o stravičnim detaljima udesa na Karaburmi u kojoj su poginuli Milan (25) i Nataša (21)

Nesreća se dogodila noćas, a automobili su se verovatno trkali

  • 43

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, oko tri časa posle ponoći, poginuli su Milan Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21). Oni su stradali kada se njihov džip "grand čiroki" zakucao u autobus GSP na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice u beogradskom naselju Karaburma.

Očevici ove stravične tragedije pričaju kako su noćas oko 3.10 videli dva automobila, kako pod velikom brzinom idu iz pravca centra grada ka Višnjici. Prema njihovim rečima izgledalo je kao da se trkaju.

Printskrin: RTS

- Na kolovozu u to vreme nije bilo nikoga. Ni jednog vozila. Očigledno su mislili da će biti tako dokle god voze pod punim gasom. Međutim, iznenada je naišao autobus. Skretao je iz pravca Višnjice ka Mirijevskom bulevaru. Vozač džipa koji je bio u desnoj traci nije mogao da zakoči i zakucao se u autobus - pričaju očevici.

Prema njihovim rečima, nakon udara, putnici drugog automobila koji se sa njima trkao, zaustavili su se i pobegli.

- Izašao je vozač, ali i putnici. Prišli su mestu nesreće, videli mladića i devojku da su nepomični i iste sekunde otrčali u svoja kola i pobegli - tvrde ljudi, koji su videli nesreću, preneo je Blic.

Na mestu nesreće ubrzo su došli prijatelji nastradalih. Jedan od njih bio je danas ponovo na mestu tragedije. Kako je kratko ispričao, tokom uviđaja je prišao vozilu svog prijatelja i video da mu je sat na automobilu "zakucao na 180 km/h".

MUK U SLANCIMA I VELIKOM SELU

Meštani Velikog Sela i Slanaca, prigradskih prestoničkih naselja u kojima su živeli poginuli mladić i devojka, danas su bili u šoku i neverici. Velika tragedija, koja je odnela dva života, sve ih je potresla. Kažu da su Milan i Nataša već pet godina u vezi, a da je on nedavno kupio džip.

- Čuo sam da su te noći bili na slavi i da je jedan prijatelj posle večere zamolio Milana da ga odveze kući na Dorćol . U povratku su stradali. Strašno je to što se desilo! On je bio vredan momak, pre nekoliko meseci sa bratom je renovirao kafanu u selu i počeo da radi. Pošto mu je otac bolestan, Milan je pomagao majci u poljoprivrednim poslovima. I taj automobil koji ga je koštao života je skoro kupio - kažu komšije za "Večernje novosti".

Pogledajte video:

Okanović: Možemo da sprečimo pogibije ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    23. novembar 2018 | 23:42

    E deco moja, šta sad? Vas nema a roditeljima ste zadali najveću bol koja postoji... Pokoj vam duši. Saučešće porodicama.

  • Veteran

    23. novembar 2018 | 23:32

    Samo da drugog nisu ubili, a oni sa njihovim životima može da rade sta hoće, u tome nemoze ni država ni niko da ih spreči, nemozemo kriviti nikog za to, oni su punoletni, spasavaj se ko može..

  • Z

    24. novembar 2018 | 00:00

    Divljenje je trenutno. Tuga je vecna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA