Stravični detalji horora u Leskovcu: Čuo se vrisak, a zatim tup udarac u beton, uhapšena majka za koju se sumnja da je bacila bebu sa zgrade

Tromesečni dečak poginuo je prilikom pada sa četvrtog sprata stambene zgrade u centru grada

  • 12

Zbog postojanja osnovane sumnje da je ubila svoje dete i izvršila krivično delo čedomorstva uhapšena je i privedena na saslušanje javnom tužiocu Višeg suda u Leskovcu M. M. (36) iz ovog grada. Pretpostavlja se da je to učinila u trenutku težeg nervnog rastrojstva.

Juče se u Leskovcu dogodila strašna tragedija, kada je tromesečna muška beba poginula prilikom pada sa četvrtog sprata stambene zgrade u centru Leskovca. Sumnja se da ju je bacila rođena majka.

Istraga na licu mesta trajala je do kasnih večernjih sati, a ovaj užasni događaj uznemirio je brojne komšije nedavno useljenog solitera u centru grada kojeg su Leskovčani iz šale prozvali "Soliter - lopovka" i u kojem žive mahom bogatiji stanari i političari.

U vreme stravičnog događaja u stanu su navodno bili prisutni otac deteta i njihova starija kći od pet godina. Šta je stvarno podstaklo majku da oduzme život tromesečnom sinu utvrdiće dalja istraga, a nezvanično se spekuliše u komšiluku da je nesrećna M. M. imala zdrastvenih postporođajnih problma.

Policija ispituje slučaj Foto: jugmedia.rs

Komšije pričaju da se u trenutku tragedije, nešto posle 15 časova, čuo vrisak, a zatim i jak udarac o beton.

- Čuo sam udarac, ali nisam na to obratio pažnju sve dok se ispred zgrade nisu pojavile policija i Hitna pomoć. Lično ne poznajem te ljude, ali sam ih viđao povremeno kako ulaze u zgradu. Imaju još jedno dete, staro tek nekoliko godina. Kažu da je bebu ona bacila, a ranije se pričalo da psihički nije najstabilnija od rođenja drugog deteta - rekao je jedan muškarac iz komšiluka, prenosi Alo.

Svedoci ove tragedije kažu da otac ne može da veruje šta se dogodilo.

- On je bio izbezumljen zbog ove tragedije. Video sam ga u suzama i kako se drži za glavu - dodao je komšija.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    25. novembar 2018 | 09:40

    Žena je očigledno bolovala od post porođajne psihoze koja nije lečena adekvatno!!! Ovde ima više krivaca.. Tuga zbog deteta..

  • Tocilovac...

    25. novembar 2018 | 08:59

    Takvu ženu treba odmah zatvoriti i Ludnicu jer će ubiti drugo dete

  • Ja

    25. novembar 2018 | 08:26

    Psihičke bolesnike uštrojiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA