≫ 

U velikoj akciji "palo" više beogradskih dilera: U stanovima po kesama držali spid, heroin, kokain i ekstazi

Policija je uhapsila nekoliko ljudi

  • 4

Policija u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u prethodnih nekoliko dana više osoba osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je D.H. (24) zbog sumnje da je proizvodio i stavljao u promet opojne droge. Policija je kod njega prilikom pretresa pronašla i oduzela 50 tableta ekstazija. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Takođe, policija je uhapsila i L.M. (28), državljanina Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kod njega je prilikom pretresa pronađeno oko 100 grama kokaina.

U ovoj akciji uhapšen je B.M. (26) koji je osumnjičen za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana koji osumnjičeni u Obrenovcu koristi pronađeno je 320 grama heroina.  Zbog istog krivičnog dela uhapšen je i D. J. (44) kod kog je policija pronašla 29 pvc kesa sa 200 grama heroina i pvc kesica sa manjom količinom amfetamina.

Policija je uhapsila i S.T. (21) i D.S. (20) zbog sumnje da su izvršili ista krivična dela kao i prethodna tri prestupnika . U trenutku kada su policijski službenici pokušali da zaustave njihov automobil marke "polo", oni su, kako se sumnja, sa suvozačevog mesta kroz prozor izbacili pvc kesu sa oko 500 grama spida.

VIDEO: Ovako izgleda kada se zapali 20 tona droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. novembar 2018 | 13:15

    Koliko ih bre više hapsite? Ostavite piliće gde su vam zlatne koke?!...

  • Ja

    27. novembar 2018 | 13:30

    Drogosi ce uvek naci nacina za drogu sto imI branimo ko hoce da se drogira nek se drogira ja bi to legalizovao bilo bi ih manje bar mislim

  • Pele

    27. novembar 2018 | 14:57

    Doživotna robija, pa i moje dete da je u pitanju. Ali tu se iza brda drugo nešto valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA