Za 5 dana u Srbiji su ubijene dve bebe, crna serija se nastavlja: Ne možemo da zaboravimo spaljivanje, ni davljenje novorođenčadi u wc šolji

Kazna za čedomorstvo u Srbiji je predodređena na kaznu zatvora od šest meseci do pet godina, dok je u evropskom zakonodavstvu ta kazna nešto stroža, pa se karakteriše kao ubistvo iz nehata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mima

    29. novembar 2018 | 14:54

    Imam troje dece,pa neznam sta i koje ludilo bi moglo biti u nama da povredimo svoju decu....zasto majka nije reagovala sigurno je bio nasilan nemoguce da nije znala Drage zene gledajte sa kim porodicu osnivate,majka stiti decu do poslednjeg daha nema cenu deciji osmeh,pa razmislite ko je vredan da im to oduzme...dozivotna za ovog monstruma

  • S85

    29. novembar 2018 | 14:13

    Molim zakonodavno telo R.Srbije da po hitnom postupku izvrsi izmene Krivicnog zakonika te da istim predvidi strozije kazne i uvede smrtnu kaznu kao najtezu sankciju, jer je zavladala epidemija brutalnih ubistava po gotovo nejači! Srbija nije zapadna Evropa niti ce ikad biti da bi se blaga kaznena politika pravdala evropskim vrednostima i izjednacala sa njihovim zakonodavstvom. Svakog dana kad procitam nesto ovako dozivim stres, i mi zdravi cemo zbog ovakvih stvari da obolimo.....

  • baki

    29. novembar 2018 | 12:08

    Srbija tone sve dublje potrebno je menjati kulturu i svest naroda roditelji prvenstveno moraju uciti decu normalnom odgoju i finim manirima a ne da budu prepusteni ulici i da postanu samovoljni samozivi bahati nekulturni drski bez morala postenja. Drzava mora da uvede programe u skoli i emancipovati nasu decu i treba da se ugledamo na kulturne zapadne zemlje poput Danske ,Novog Zelanda i zemlje u okruzenju kao npr. Sloveniju, Češku,Švajcarsku. Kriminal i nasilje treba da minimiziramo tako sto cemo poostriti zakon i da policija ne bude korumpirana kao sto ih ima i da radi svoj posao posteno i odgovorno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA