Detalji mafijaškog ubistva u Beogradu koje je trajalo 1 minut: Ubica se uneo u lice Vladi Popu, a jedna sitnica otkriva ko je egzekutor (FOTO)

Napadači nisu bili maskirani već samo odeveni zimskima jaknama i ogrnuti šalovima

  • 12

Vladimir Popović zvani Vlada Pop (43), građevinski investitor i čovek blizak Luki Bojoviću i škaljarskom klanu, ubijen je u subotu uveče, oko 22 sata, ispred kafića na Zvezdari.

Sam način likvidacije, a i dokazi nađeni na mestu zločina otkrivaju mnogo.

Policija je celu noć i jutros radila uviđaj na mestu ubistva Foto: Telegraf

U klub u Ulici vojvode Šupljikca dva muškarca uletela su i ranila Vladu Popa. U opštem metežu ranjen je i jedan mladić (23). Mada se prema prvim informacijama govorilo da su u napadači bili maskirani, kako saznajemo, ipak su bili odeveni samo zimskima jaknama i šalovima. Jedan od napadača Popa je ranjenog izvukao iz kluba, dok je drugi motrio na ostale goste i čuvao leđa ubici.

- Očevici navode da je pucnjava trajala jedan minut. Dodali su da je Popović ležao na pločniku kada mu se ubica uneo u facu i nešto mu rekao. Zatim je pucao i dokrajčio ga tu na trotoaru - kaže naš izvor iz istrage.

Popović sa svojom "desnom rukom", nekadašnjim žandarmom Vojislavom Kostićem Foto: Privatna arhiva

Policija pretpostavlja da su napadači dobro znali Popovića i da se ne radi o profesionalnim ubicama. 

Sa mesta zločina napadači su pobegli u crnom "audiju", inače omiljenom vozilu mafijaša korišćenom u obračunima devedesetih.

Policija je zatekla Popovićevo telo na trotoaru, između bašti kafića Foto: Informer

Video: Osuđenik KPZ Niš ubijen usred bela dana tokom obavljanja javnih radova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Mile

    2. decembar 2018 | 23:18

    Lele,lele,lele,sta se desava u tem Beogradu!Jos se iznerviramo moja Rajka i ja kada procitamo da se sve uvek zna ko je i sta uradio!Pa zasto bre ondak ne pohapse sve te bandite,lopove i ubice da mogu ljudi normalno da zive!!

  • Bojan

    2. decembar 2018 | 23:00

    U Drzavi gde se ubice posle skoro svakog ubistva ne nadju i ne izvedu pred lice pravde gde im treba izreci kaznu kako otvore vrata sudnice 40 god je obicno tako. Da je jedan uhvacen i osudjen na tu kaznu svaki sledeci bi se dobro zapitao dali bi na to smeo da se odluci. Nije da branim Vladu ili bilo koga ali mora da shvatimo da u ovoj drzavi ako nam je neko kriv postoje zakoni kako se sa istim postupa a ne da neko sebi daje za pravo da nekog ubija u kaficu na ulici ili bilo gde a da pri tom ugrozava zivote nase dece i nasih sugradjana. Ovo sve radi jedna ista placena grupa ppsto zadnjih godina ni jedno takvo ubistvo nije reseno pa su isti na slobodi. Jel se oglasio Stefanovic povodom ugrozavanja zivota i ranjavanja nase dece u obracunu mafija? Drzavo reaguj 90-e su za ovo bila sitnica.

  • Srdjan

    2. decembar 2018 | 22:00

    Odma se vidi da nisu profesionalci, mnogo toga,se razlikuje od drugih likvidacija, nekom se licno zamerio i moze se reci da je dobro i prosao jer mu nisu dirali porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA