≫ 

"Škaljarac" svedočio o likvidaciji na Zvezdari: Skočio sam iza šanka, bukvalno sam pao preko konobara dok su mi rešetali druga Vladu Popa

Prštalo je na sve strane, delovalo je kao večnost, navodno je ispričao Nilović koji je bio u društvu Popa

  • 11
Vladimir Popović Pop Foto: Privatna arhiva

Miloš Nilović zvani Runjo, pripadnik "škaljarskog klana", krio se u šanku kafića na Zvezdari dok su dvojica napadača rafalom iz heklera rešetali njegovog prijatelja Vladimira Popoviča (43) zvanog Vlada Pop.

Nilović se u subotu oko 22 po dogovoru sastao s Popovićem u kafiću koji je u vlasništvu Popovićeve supruge. Sedeli su za šankom kad su napadači uleteli u lokal, nakon čega je jedan od njih iz kese izvadio oružje i povukao oroz. Iako su očevici ispričali da je Nilović otišao do toaleta nekoliko minuta pre pucnjave, on je naveo da se zapravo instinktivno bacio iza šanka, gde je ostao dok pucnjava nije prestala.

- Sedeo sam za šankom, a Vlada je bio preko puta mene. U kafić je iznenada uleteo muškarac koji je izvadio oružje i počeo da puca u Vladu. Skočio sam iza šanka, bukvalno sam pao preko konobara. Praštalo je na sve strane. Delovalo mi je kao da traje celu godinu - ispričao je navodno Nilović inspektorima.

Kako je dodao, tek kad je pucnjava prestala, ustao je, a Popovića nije zatekao u kafiću.

- Neko mi je rekao da je pobegao napolje. Izašao sam i zatekao ga u lokvi krvi - rekao je Nilović, kako navodi Srpski telegraf.

Policija i dalje traga za napadačima na Popovića, a ne isključuje se mogućnost da je Popović još jedna žrtva rata između "kavačkog" i "škljarskog" klana koji je počeo 2013. nakon nestanka 200 kilograma kokaona u Španiji.

INVESTITOR

- Prema saznanjima policije, Popović je prao pare raznim kriminalcima, pre svega Bojovićevoj ekipi i "škaljarcima". Bio je građevinski inveesetitor, pa se sumnja da je novac koji su članovi grupe sticali kriminalom preko svojih firmi ubacivao u legalne tokove. Kao takav smetao je Lukinim prijateljima koji žele da ga izbace iz posla - kaže izvor Srpskog telegrafa.

VIDEO: Mafijaška sačekuša za vlasnika Energoprojekta

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA