≫ 

Carinik stavio fantomku na glavu i upao u kuću gastarbajtera: Negotinski policajci se šokirali kada su videli koliko para ima u torbi (FOTO)

Osumnjičeni Boško V. je priznao delo

  • 20

Hapšenje koje podseća na film, ali – crtani, dogodilo se sinoć oko 22 časa u Negotinu kada je pljačkaš iz tog mesta Boško V. (54) uhapšen baš u momentu dok je u torbu trpao devize! Zabezeknut je gledao u policiju, ali i oni u njega kada su videli da je u torbi nabacao ni manje ni više nego – 106.000 evra.

Da ova nesvakidašnja priča bude još više "zabiberena", pljačkaš je niko drugi nego rukovodilac Carinske službe u Majdanpeku.

- Kuća koja je opljačkana je prazna, baba i deda žive u staračkom domu, a inače su devizni penzioneri. Šokirali smo se kada su nam kazali da su u kući imali 200.000 evra! Što nisu stavili novac u banci, i zbog čega čuvaju tolike pare, to nismo pitali iako nas je baš kopkalo - saznajemo nezvanično od policije.

Iz sinoćne mirne večeri niko od organa reda nije ni slutio šta će se izdešavati.

Foto: Facebook

- Nas su telefonom obavestile komšije da "nešto mrda oko kuće". Odmah je otišla patrola i kao u nekoj komediji zatekla pljačkaša bukvalno kako u torbu trpa novac. Carinik je bio odlično opremljen: imao je fantomku na glavi, rukavice, pribor za obijanje a pored njega je bila torba u koju je trpao pare. Do našeg dolaska uspeo je da u torbu ubaci 106.000 evra - saznajemo nezvanično.

Carinik Boško V. je već znao koliko para ima u kući, a životni splet okolnosti mu je to omogućio.

Foto: Facebook

- Boško ima u svom posedu jednu preveliku kuću u selu Miloševo. On je tu kućerinu iznajmio ljudima koji su u njoj otvorili starački dom. Na ime kirije Boško je mesečno uzimao čak 1.000 evra. Vlasnici opljačkane kuće, baba i deda, žive baš u tom staračkom domu. Boško se sa njima sprijateljio kad je načuo da su gastarbajteri u penziji i mic po mic, sve je iz njih "iščupao" - saznajemo nezvanično.

Osumnjičeni Boško V. je priznao delo i njemu je određen pritvor do 48 sati.

VIDEO: Lopovi obijali vikendice, pa ih karma zaustavila

(Z. A)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    9. decembar 2018 | 12:49

    Kuća sama, a oni u inostranstvu, ostavili tolike pare u kući, e za to trebaš imati pileći mozak.

  • Rola

    9. decembar 2018 | 13:07

    Tako i treba kad dodješ na carinu moraš da prijaviš koliko para unosiš u zamlju ako ne onda ti oduzmu ako pronadju sada vidite zašto treba da se prijavi. Hvala bogu bio sam pametan i nikada nisam hteo da kažem koliko novca unosim pa da me tipuju da me sretnu na putu ili tipuju mesto stanovanja. Niko nebi znao ako nije bilo dojave.

  • Lea

    9. decembar 2018 | 16:07

    Cudan narod. Udtedeli toliki novac i na kraju ga ostavili u kuci da lopovi ukradu. Nije mi jasno kako to uspeju da ustede. Sta to rade u inostranstvu? Zivela sam godinama vani I donela samo pedeset evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA