≫ 

Priveden Zoran Marjanović: Policija došla po muža ubijene pevačice zbog jedne stvari na koju je potpuno zaboravio

Marjanović je za Telegraf.rs potvrdio da je priveden u petak, a onda je ispričao o čemu se radi

  • 4
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Zorana Marjanovića (40), muža ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, u petak je privela policija i to zbog prekršaja koji je počinio 2017. godine, saznaje Telegraf.rs.

Marjanović je za naš portal potvrdio da je priveden u petak kod sudije, ali kako je naveo, radi se o sitnijem prekršaju na koji je usled svega što se dešava potpuno zaboravio.

- Nisam proveravao poštu koja mi je stizala, pa se zbog toga nisam odazivao pozivima suda. Onda je sudija morala da naloži da me privedu. Radi se o sitnom saobraćajnom prekršaju. Uhvaćen sam 26. juna 2017. da vozim sa dozvolom koja samo što je istekla - kaže Marjanović za Telegraf.rs

On kaže da su mu zbog toga u petak skinuta dva boda, kao i da uveliko normalno vozi sa novom vozačkom dozvolom.

Tvrdi da je nevin od dana kada je telo otkriveno, Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Podsetimo, Zoran Marjanović optužen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a otpužnica protiv njega trenutno je drugi put na dopuni. Ona je početkom oktobra vraćena na ponovno odlučivanje i dopunu Višem sudu, ali i dalje nema njene potvrde. Neke stvari, kako je Apelacioni sud procenio, tek treba da se rasvetle.

Na primer, zašto je telefon Zorana Marjanovića bio nedostupan u momentu ubistva i da li ga je optuženi svesno isključio. Takođe, Biološkom fakultetu u Beogradu dostavljen je bris DNK uzet sa ogrebotine na desnoj ruci Zorana Marjanovića odmah po pronalasku pevačicinog tela. Navedeni materijal nije otvaran i veštačen. U tom smislu je neophodno da se obavi DNK veštačenje istog, radi utvrđivanja da li se ovaj DNK materijal može povezati sa Jelenom.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marja­nović, pevačica “Granda”, pronađena je mrtva nakon nešto manje od 24 sata potrage, 2. aprila 2016. godine u kanalu u Crvenki, naselju kraj Borče. U sledećima danima policija je saslušala niz svedoka. Među prvima su ispitivani članovi porodice Jeleninog muža Zorana i svi su poricali učešće u ubistvu. Zoran Marjanović uhapšen je 17 meseci kasnije. Dakle, Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode.

Od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu, Zoran Marjanović tvrdi da nije umešan u zločin.

VIDEO: Ko je prvi skočio Zoranu u zagrljaj kad je izašao iz zatvora 

(M. L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    10. decembar 2018 | 05:06

    Njemu je mesto tamo gde je pozvan

  • Aleksis

    10. decembar 2018 | 13:13

    Covece,da li je moguce da ce ovo biti "savrsen zlocin"?! Ne bih volela... Mada vec su se provukli pojedini. Ne zaboravimo Marinu Andrejic,savrsen zlocin naizgled. Nema deteta ali nema ni lesa,ako nema lesa nema ni ubistva,ali gde je dete???? Da li smo ovoliko nesposobni,kao pravnici,sudije,vestaci analiticari,kompletno pravosudje I sl. Godine I godine ispita ucenja prakse teorije I prevari vas neko ko nema mozda ni par razreda. Tuzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA