Danijel, uhapšen zbog navodnog incesta, još pre 2 godine je pričao po školi da je bio "intiman sa sestrom"

I Danijel i njegova sestra koja ima 15 godina su pohađali Specijalnu školu "Jelena Varijaškin" u Vršcu

  • 0

Danijel Ž. (21) iz sela Markovac kod Vršca, koji ima smetnje u razvoju, uhapšen je zbog sumnje da je više puta silovao svoje dve rođene sestre, koje imaju pet i 15 godina.

Stravično seksualno zlostavljanje policiji su prijavili radnici Specijalne škole u Vršcu, koju starija devojčica, koja je takođe ometena u razvoju, pohađa.

Danijel Ž. je uhapšen u kući u Markovcu, gde živi s roditeljima i još petoro braće i sestara.

Danijel Ž. je uhapšen, Foto: Pixabay.com

- Upravo je u toj kući Danijel mesecima silovao svoje sestre. Koristio je priliku kad nikog nije bilo kod kuće. Strašno! Petogodišnja devojčica nije ni mogla da se brani, a 15-godišnjakinja ima mentalni poremećaj, zbog kojeg takođe nije imala snage da mu se odupre. Ona je najpre mislila da je to normalno i da to svi rade - kaže izvor za Kurir.

PSIHOLOG POSUMNJAO U ZLOSTAVLJANJE

Jezivi incest otkrio je psiholog Specijalne škole "Jelena Varijaškin" u Vršcu, koju pohađa Danijelova sestra A. Ž.

- U razgovoru s devojčicom psiholog je posumnjao da je ona seksualno zlostavljana, pa je odmah o tome obavestio policiju i Centar za socijalni rad. Istragom je utvrđeno da je Danijel prinudio na seks i A. Ž, ali i najmlađu sestru M. Ž. (5) - objašnjava izvor.

GINEKOLOŠKIM PREGLEDOM UTVRĐENO DA SU NEVINE, ALI...

S druge strane, majka ove dece uverena je da Danijel nije silovao svoje sestre, jer je ginekološkim pregledima njenih ćerki, kojima je i ona prisustvovala, utvrđeno da su obe nevine, tačnije nisu deflorisane, piše Informer. Međutim, činjenica je i da su im konstatovane povrede na anusu.

- Moj Danijel je još pre dve godine pričao po školi kako je bio intiman sa sestrom! Ako je to stvarno tako bilo, zašto se to pitanje nije tada pokrenulo, nego tek sada - pita se ova majka.

Danijel Ž. je navodno silovao i petogodišnju sestru, Foto: Profimedia/Alamy

Ona dodaje i da je njena petogodišnja ćerka negirala da ju je najstariji brat silovao, ali priznaje da je A. Ž. svaki put davala drugačiji odgovor.

Ovo je, inače, najsiromašnija porodica u Markovcu. Žive u trošnoj kući, u blatnjavoj ulici bez asfalta. Nemaju struju, imaju vodu, a zemljani put su prekrili starim tepisima. Izdržavaju se od socijalne pomoći i dečjeg dodatka. Danijel je školu završio pre dve godine, izučivši krojački zanat.

U školi nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom, zbog specifičnosti slučaja, ali su samo kratko potvrdili da su o svemu obavestili policiju i Centar za socijalni rad, koji je nadležan za ovu porodicu.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs/ Informer/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA