≫ 

Horor u Zrenjaninu: Nožem izbo mladića ispred restorana, lekari se bore za njegov život

Policija uhapsila mladića D. T. (26)

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su D. T. (26), iz okoline ovog mesta, zbog sumnje da je pokušao ubistvo.

Sumnja se da je on u nedelju, u ranim jutarnjim časovima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zrenjaninu, nožem naneo više ubodnih rana dvadesetogodišnjem sugrađaninu. U Urgentnom centru zrenjaninske bolnice dvadesetogodišnjaku su konstatovane teške telesne povrede. Operisan je i još se nalazi u kritičnom stanju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs/ilovezrenjanin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zrejaninac

    17. decembar 2018 | 11:11

    To nije restoran,to je mesto gde se ide na after,u Zrenjaninu je fajront oko 3 ujutru,ne radi nista posle toga,osim tog mesta gde se ide na after,kakvi ljudi mogu biti tamo u 5-6 ujutru,sve pijano,i naravno da se uvek desavaju takve stvari,ali svaki vikend je tu neki problem,I tako je zadnjih 20 god...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA