"Hamer" koji je izazvao karambol u Palmotićevoj se prodaje već mesec dana. Porodica tvrdi da je ukraden

U MUP-u navode da krađa automobila nije prijavljena

  • 9

Automobil "hamer" koji je u vlasništvu, kako kažu u MUP, Aleksandra Šotre, osumnjičenog da je u subotu izazvao pravi karambol u centru Beograda, prodaje se već mesec dana na sajtu za polovne automobile.

Da je reč o spornom vozilu postalo je jasno po tablicama i boji "hamera", koje se poklapaju sa fotografijama vozila sa lica mesta, piše Blic. Kako piše na sajtu, oglas je postavljen pre 29 dana, a prodaje se za 35.000 evra.

Otac osumnjičenog Aleksandra, Rajko Šotra izjavio je za medije da nijedan od njegovih sinova, ni osumnjičeni, ali ni stend-ap komičar Oliver Šotra, nisu krivi za bahatu vožnju i udes. On je rekao da su nepoznate osobe ukrale "hamer" ispred njihove kuće.

Oglas za prodaju "hamera", Foto: polovniautomobili.com

U MUP-u je Blicu rečeno, međutim, da nikakva krađa ovog automobila nikada nije bila prijavljena.

Iako je porodica Šotra tvrdila da je automobil u vlasništvu Aleksandrove majke, koja ima diplomatski imunitet, u Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da to nije tačno i da se automobil vodi upravo na Aleksandra koji se trenutno nalazi u pritvoru. Policija je tri dana tragala za Aleksandrom Šotrom, a onda se on juče pojavio u pratnji dva advokata u policijskoj stanici "Stari grad". Njemu je odmah, na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Incident je počeo u Terazijskom tunelu, Printskrin: Facebook/Novak Djekic

Svedok nesreće i jedan od građana kojima je automobil oštećen, posvedočili su da je za volanom bio ćelav muškarac u tridesetim godinama, zbog čega su svi najpre pomislili da je reč o stend-ap komičaru Oliveru Šotri. Međutim, on se javio putem Instagrama govoreći da je u Berlinu, da kobnog dana nije bio u Srbiji, te da stoga "nije mogao ni da upravlja "hamerom". Uz poruku priložio je i video zapis sa železničke stanice u tom nemačkom gradu, na kom se jasno vide datum i vreme koji potvrđuju njegovu priču.

U međuvremenu, obelodanjeno je da Oliver ima brata, Aleksandra, koji veoma liči na njega, piše Blic. Njih dvojica navodno nisu u kontaktu.

Za Aleksandrom je odmah raspisana potraga koja je trajala sve do juče, kada je u pratnji dva advokata došao u stanicu "Stari grad".

VIDEO: Tramvajdžije gaze koga stignu i ne osvrću se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrgud

    18. decembar 2018 | 21:51

    Hmmmm.....ovo me podsceca na pricu sa cantrimanom...

  • Čista radoznalost

    18. decembar 2018 | 21:32

    Ako policija sve zna o vlasniku hamera kako su onda dozvolili da se bahati sa diplomatskim tablicama? I otkud njemu diplomatske tablice?

  • RODJAK

    18. decembar 2018 | 21:30

    OVA DRZAVA JE KOMEDIJA MAJKE MI OPET DRZAVNO VOZILO GARANT UZAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA