Slobodanka (74) je nestala pre 2 dana: Pronađena je danas promrzla u kanalu, ali je preminula na putu do bolnice

Slobodanka je bila dementna i poslednji put je viđena u Donjoj Toponici oko 14 sati 18. decembra

  • 1

Slobodanka Milošević (74) koja je 18. decembra poslednji put viđena u selu Donja Toponica kod Prokuplja, gde i živi, pronađena je danas popodne u prokupačkom selu Ćukovac u kanalu. Iako je davala znake života, preminula je do prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" .

Kako nam je potvrđeno, nesrećna žena je u momentu kada ju je pronašao meštanin sela i kasnije, dok su pokušavali da je spasu i izvuku iz rupe u koju je upala, davala znake života. Ipak, na kraju je podlegla.

- Po ovoj hladnoći ona je dva dana uspela da preživi, ali su promrzline bile velike i na kraju je podlegla povredama. Kako ekipa Hitne službe Doma zdravlja nije mogla da joj ukaže pomoć na lice mesta, jer je rupa u koju je upala bila visoka, tek nakon intervencije vatrogasaca, Slobodanka je izvučena. I tada je davala znake života i pokušana je reanimacija, ali na žalost, već je bilo kasno - potvrđeno nam je.

Slobodanka je bila dementna i poslednji put je viđena u Donjoj Toponici oko 14 sati 18. decembra. Iako je porodica odmah krenula u potragu, obavestila policiju, tek je danas 20. decembra pronađena u selu koje je nedaleko od njenog sela. Više od 48 sati je bila napolju.

VIDEO: Pronađeno telo mladića koji je nestao na kupalištu na Zlatiboru

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA