Ovo je mladić koji je ubijen noćas u kafani kod Obrenovca: Osumnjičeni uhapšeni, prijatelji ne mogu da shvate da Stefana više nema (FOTO)

Uhapšeni su V. M. (27) i njegov saučesnik M. V. (20)

  • 8

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (27) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i M. V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je V. M. jutros, nakon tuče u lokalnoj kafani u selu Stubline kod Obrenovca, nožem naneo teške povrede dvadesetšestogodišnjem Stefanu L, a potom zajedno sa M. V, koji je bio sa njim u društvu, pobegao. Stefan L. je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu u noći između subote i nedelje, oko 3.30 časova.

Prijatelji Stefana L. opraštaju se od njega na društvenim mrežama dirljivim porukama.

Prijatelji se opraštaju od njega na društvenim mrežama, Foto: facebook

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je napadač napadač uhapšen tokom noći i da je predat tužilaštvu.

Stefan L, Foto: Privatna arhiva

- Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne - 10, 15 godina zatvora - rekao je Stefanović.

Upitan da li ga zabrinjavaju sve češći napadi hladnim oružjem, on je rekao da statistika kaže da je takvih napada sve manje iz godine u godinu, mada to žrtvama ne znači ništa.

Stefan je preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu, Foto: Privatna arhiva

Ministar je dodao da se "svim srcem" zalaže za višegodišnje kazne zatvora za one koji nekoga napadnu nožem ili udare palicom. Dodao je da se radi i na prevenciji nasilja i da se organizuju predavanja u osnovnim školama.

VIDEO: Pronađen i uhapšen napadač koji je izbo nožem mladića ispred kafane u Stublinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m79

    23. decembar 2018 | 19:33

    Stefane, pocivaj u miru! Drzavo reaguj, svakog dana nova ubistva. Drakonske mere ministra 10:15 godina, ma sta je to???!!! Smrtna kazna, kazna zatvora 40 godina. Taj sto nosi noz u kafanu krenuo je sa namerom da izvrsi zlocin, mesto mu je odavno u zatvoru ili drugoj ustanovi... Srbija da se probudi, stradaju deca, mladi... Roditelji neka Vam Bog da snage, Stefan je bio decko za primer,primeran i vredan radnik iz divne porodice. Duboko zaljenje 🙏

  • Milorad

    23. decembar 2018 | 18:04

    E moji srbi! nema te druga posla, nego da se ubijate. Strašno! bez mozga.

  • Veteran

    23. decembar 2018 | 20:42

    Oterajte ga na doživotnu da trune u tamnicu, i tako redom ko hoće bahatost, pa da vidimo rezultate..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA