Tuga u Kladovu: Radivoje je prevozio nameštaj, a kada je trebalo da isporuči tovar, otvorio je ciradu i na mestu ostao mrtav

U tren oka ubili su ga teški komadi nameštaja

  • 1

Vozača kamiona Radivoja B.(48), iz okoline Beograda, ubio tovar koji je prevozio u kamionu. Bizarna tragedija dogodila se juče u popodnevnim satima.

Nesrećni vozač je do mesta Tekija nadomak Kladova prevozio nameštaj jednom kupcu.

- Vozač je parkirao kamion i dovezen je traktor u koji je trebalo direktno iz prikolice kamiona da se pretovari nameštaj, a kasnije traktorom preveze do kupca. Vozač je izašao, otvorio ciradu i nameštaj ga je u tren oka zatrpao. Nesrećni čovek poginuo je na licu mest. Nameštaj se u vožnji verovatno istumbao i popadao pravo na Radivoja – saznajemo od meštana.

Odmah su svi pritrčali i počeli da dižu težak nameštaj sa vozača. Na žalost, nije mu bilo pomoći.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    26. decembar 2018 | 12:55

    Ništa mi nije čudo, jer se kod nas radi sve "navrat-nanos". Ne tako davno, kupio sam spavaću sobu kod jednog proizvođača, koji je udaljan svega nekih pesto metara od moje kuće. Nameštaj je stigao na vreme, ali u kakvom stanju?... Vlasnik te firme mi je samo kratko odgovorio, kada sam se pobunio, jer je prilikom transporta sve oštećeno, sa cu ti ja... tražio si da se što brže isporuci. Ostalo sve možete sami zaključiti. Zao mi je samo za još jedan izgubljeni život. Saučešće familiji!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA