U Gnjilanu prodali dve devojčice za 600 evra: Seksualno ih eksploatisali, a sada moraju da im daju novac koji su tako zaradili

Optuženima je produžen pritvor, a suđenje u ovom slučaju je u još uvek u toku

  • 3

Pred Višim sudom u Vranju u toku je suđenje zbog trgovine ljudima, odnosno prodaje dve devojčice trećim licima, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Prema njihovim navodima, 8. maja ove godine podignuta je optužnica protiv Sevgulja Suljejmanija iz Gnjilana i Agrona Bajramija iz okoline Bora, zbog postojanja opravdane sumnje da su učinili krivično delo trgovina ljudima.

Oni su tokom decembra 2017. godine doveli u zabludu oštećene, maloletnicu T. Đ. iz Vladičinog Hana i takođe maloletnu N. G. iz Bujnaovca, koje su vrbovali tokom boravka u Bujanovcu.

- Optuženi su oštećene seksualno eksploatisali u Gnjilanu, koje su novac zarađen od pružanja seksualnih usluga morale da daju optuženima. Takođe, optuženi su  maloletnu T. Đ. prodali za iznos od 600 eura N.N. licu u Gnjilanu - pojašnjavaju iz VJT u Vranju.

Optuženima je produžen pritvor, a suđenje u ovom slučaju je u još uvek u toku.

(S.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    28. decembar 2018 | 12:08

    Prodaju ih u Bondstilu

  • Klimt-Bec

    30. decembar 2018 | 20:01

    Cetrdeset godine Robije, za primer ostalima!!!

  • Biljana

    2. januar 2019 | 08:51

    40 godina za trgovce i 40 za zveri korisnike. Zasto pritvor? Cemu sudjenje. Po kratkom postupku 40 godina bez prava na pomilovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA