Blagojević raznet u "mercedesu" kod Pupinovog mosta likvidiran zbog grešaka iz prošlosti

- On se ne dovodi u vezu s ratom klanova, niti ima podataka da je sarađivao sa nekim od njih - navodi izvor blizak istrazi

  • 9

Nenad Blagojević Bosanac (48), koji je u četvrtak u 19.45 časova kod Pupinovog mosta u Zemunu raznet u eksploziji bombe postavljene pod njegov "mercedes", najverovatnije je likvidiran zbog neraščišćenih računa iz svoje kriminalne prošlosti, navodi Informer.

- On se ne dovodi u vezu s ratom klanova, niti ima podataka da je sarađivao sa nekim od njih. Kao mladić je više puta hapšen i osuđivan, i to zbog ubistva, pokušaja ubistva, tuča, iznuda i sličnih krivičnih dela. Poslednji put je bio u pritvoru krajem 2015. godine zbog iznude, a 2002. godine je bio pritvoren zbog teške krađe, nanošenja teških povreda i nelegalnog pištolja. Zbog svega toga ne isključuje se mogućnost da je neko kome se zamerio u prošlosti ili kome je ostao dužan sada dosetio da mu se osveti - kaže izvor.

Uviđaj kod Pupinovog mosta, Foto: Telegraf

Brutalnom likvidacijom, koja je u četvrtak uveče uznemirila stanovnike Zemuna, šokirana je i Blagojevićeva bivša supruga Milka, koju je strašna vest sačekala u Australiji, u kojoj je i sam Blagojević živeo do pre tri godine.

- Nenad je 15 godina živeo u Australiji i s tečom je radio elektriku. Od tog posla je živeo. U Srbiju se vratio pre tri godine u stan svog pokojnog oca na Galenici - rekla je za Kurir vidno potresena Milka.

POSLEDNJIH 15 GODINA NIJE BIO U KRIMINALNOM MILJEU

Kako kaže, njen bivši muž je kao mladić imao problema sa zakonom, ali je poslednjih petnaestak godina bio van svih tih kriminalnih priča.

- Verujem da sve ovo ima veze s njegovom kriminalnom prošlošću, još iz vremena kad je bio tinejdžer. Znam da je u srednjoj školi učestvovao u nekoj tuči i da je tada izboden neki mladić i da je Nenad zbog toga odgovarao. Više puta ga je policija pozivala, znam da je bio u kućnom pritvoru, ali nikada nije bio dovođen u vezu s ozbiljnim krivičnim delima. On je retko kad pričao o ranijem životu, potpuno se posvetio porodici - ističe Milka.

U kolima sa Blagojevićem bio je i jazavičar, koji je preživeo eksploziju, Foto: Telegraf

- Naša ćerka Savana je teško podnela očevu smrt. Svakog dana su se čuli po nekoliko puta i kada je ubijen, čekala je da je tata pozove - plačnim glasom kaže i dodaje da ne zna da li je Nenad dobijao pretnje.

- Živeo je opušteno. Verovatno nije očekivao da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Zbog toga verujem da je u pitanju neki sukob odranije - kaže ona.

VIDEO/Jazavičar je preživeo stravičnu eksploziju automobila na Pupinovom mostu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko Marko

    28. decembar 2018 | 21:07

    Ma nije nas briga.Javite ako sekom poštenom nešto desi....na primer gde su i šta rade povređeni sa gradilišta u toku ove godine.Imaju li ikakve uslove za život i lečenje....?

  • Zak

    28. decembar 2018 | 20:59

    Ima ljudi koji nista ne zaboravljaju.

  • OOUR

    28. decembar 2018 | 21:51

    E, tu je problem! Kad sedneš na mravinjak i mrav te api, ajd' ustani i pokaži koji te je marn'o.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA