≫ 

Još jedna žrtva pucnjave na Adi Huji: Pojavila se i devojka sa ranom na grudima, zbog policijske akcije "Vihor" gužve na izlazima iz grada

Upucani mladić i dalje je životno ugrožen, lekari u Urgentnom centru mu se bore za život

  • 27

Mladić koji je jutros rano upucan u glavu na parkingu pored kafića na Adi Huji i dalje je u kritičnom stanju, a, kako Telegraf saznaje, u popodnevnim satima javila se i ženska osoba koja je ranjena u istoj pucnjavi. 

Nešto pre 16 sati sa povredom grudnog koša javila se i jedna devojka. Ispostavilo se da ima povrede od metka i da ju je upucao isti muškarac koji je u glavu pogodio nesrećnog mladića.

Foto: Telegraf

Devojka jutros nije bila na mestu zločina, a drugim automobilom je udaljena sa mesta zločina. Prema navodima iz istrage, povređena devojka bila je sa njim. Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

Kako bi pronašli napadača policija je proglasila akciju Vihor koja se naređuje u slučajevima poput ovog. Policajci sa heklerima i u pancirima su na svakom koraku, viđeni su i na Gazeli.

Foto: Telegraf

Velike gužve bile su i na naplatnim rampama, javljali su čitaoci "Telegrafa". Kako kažu, kolone su bile kilometarske, a na izlazu iz Beograda radile su samo dve rampe nekoliko sati.

Foto: Telegraf

Nezvanično, do pucnjave je došlo nakon svađe oko devojke. Ljubomorna scena kulminirala je na parkingu, kada je jedan dečko izvadio pištolj iz sive "tojote" i pucao drugom u glavu.

Upucani mladić i dalje je životno ugrožen, i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

VIDEO: Upucan muškarac u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    1. januar 2019 | 17:34

    Stajala su dva nesrećna policajca na kraju Borske ceo dan džaba se smrzavali.

  • Sone

    1. januar 2019 | 17:29

    Netrebaju nama ni hrvati,NATO,US,muslimani mi srbi smo sebi najveci neprijatelj.Bela kuga,korupcija,lazni srpski patriotizam su dovoljni a neprijatelj samo neka saceka oko 35 godina i nece nas biti.Mala nacija a toliko ubistava,klanja,pedofilije,samoubistava govori kakvi smo mi ljudi.Zdabe nam hram najveci na balkanu,pozlacen i ogroman ali hocemo li bolji ljudi biti?Malo konkretnih dela puno samohvale i reklamiranja,farma,zadruga,polu gole pevaljke pevaju polu turske turbo pesme....

  • Ja

    1. januar 2019 | 17:29

    Kakvi vise vihori oni samo akcijaju a nista nerade svi se ubijaju i diluju oni stiskaju sitnis i prave se preko televizije uhapsili ovog onog a velike zverke niko ne dira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA