≫ 

Milošu (27) metak razorio mozak: Mladić upucan na Adi Huji u kritičnom stanju

On je na aparatima i u teškom je stanju

  • 8

Miloš Stojanović (27), koji je posle dočeka Nove godine teško ranjen na parkingu kafića "Dilema", nalazi se na aparatima, a prema rečima dobro upućenog izvora, metak mu je razorio mozak.

Policija je uhapsila Aleksandra Relića (24), odranije poznatog organima reda, zbog sumnje da je 1. januara oko 7 sati ujutru, na prakingu kafića na Adi Huji u Beogradu iz pištolja ranio u glavu Miloša Stojanovića (27), kao i njegovu devojku Mariju Đ. (21), koju je metak pogodio u desnu dojku. Stojanović je hitno prebačen u Urgentni centar, dok je devojka srećom lakše povređena i puštena na kućno lečenje.

- Miloš Stojanović je u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život! On je i dalje na aparatima, bez svesti. Ima velike destrukcije glave, jer mu je metak razorio mozak, a ugrožene su mu i ostale vitalne funkcije. Snimci skenerom su pokazali da je mozak veoma oštećen, a ne zna se da li će smeti da ga operišu, jer je stanje još kritično. Lekari nerado daju prognoze o daljem toku lečenja, ali čine sve što mogu da ga spasu - navodi izvor blizak porodici.

Osumnjičeni Aleksandar Relić u policiji se branio ćutanjem, Foto: Pixabay.com

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni Aleksandar Relić u policiji se branio ćutanjem, a u sredu mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Trebalo bi da nakon isteka tih 48 sati, a to je danas, bude saslušan u Tužilaštvu - navodi izvor blizak istrazi.

Podsetimo, Relić je, nakon što je upucao Stojanovića, oteo Mariju Đ. i pokušao da je siluje, ali je odustao kada je video da je metak i nju pogodio u dojku i da krvari. Policija i dalje istražuje okolnosti tragedije.

VIDEO: Upucan muškarac u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ft

    4. januar 2019 | 09:40

    Dozivotna

  • Veteran

    4. januar 2019 | 08:52

    Ja ga ne bih istraživao puno, nego bih ga poslao na doživotnu robiju pa tamo neka se brani ćutanjem..

  • Bratija

    4. januar 2019 | 10:23

    Pa meni ovo smesno vise, ko god uradi nesto ili ubijen od ranije piznat policiji, pa osudjujte kako treba i nece da bude vise poznat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA