≫ 

Bivša španska misica povređena u eksploziji u Beogradu poslala emotivnu poruku lekaru sa VMA: "Zauvek sam Vaš dužnik. Vaša ćerka iz bolnice"

Devojka koja je povređena u eksploziji automobila u Zemunu je, zahvaljujući našim lekarima, sačuvala život i obe noge

  • 9

Mis Marbelje Olas Bilbao Gonzales (20), koja je 11. avgusta teško povređena u eksploziji automobila u beogradskom naselju Galenika, emotivnom SMS porukom zahvalila se lekaru sa Vojno-medicinske akademije koji joj je spasao život.

Ona je svog "čuvara sa VMA" podsetila na vrlo težak period kroz koji je prolazila u toku lečenja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olatz Bilbao (@0latz) on

- Kao što znate, pre četiri meseca nije postojala nada da ću preživeti ili da ću sačuvati svoje noge. Sećam se svih bolnih procedura u bolnici i svaki put sam sumnjala da ću podneti ono što me čeka. Ali vi, gospodine, zaslužni ste za moje psihičko preživljavanje, jer ste pokazali da ste odlični u svom poslu i da imate ogromno srce - piše u poruci upućenoj lekaru.

U nastavku emotivnog pisma lepotica je doktoru poručila da joj je bila čast što je o njenom zdravlju brinuo tako "častan i dobar čovek."

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olatz Bilbao (@0latz) on

- Teško je rečima iskazati zahvalnost. Neću uzeti ovaj život zdravo za gotovo i uložiću sve napore da noge održim zdravim. Zauvek sam vaš dužnik. S ljubavlju i poštovanjem, vaš pacijent i "ćerka iz bolnice" - Olac.

Podsećamo, za ovu devojku iz Marbelje, proslava 20. rođendana u avgustu prošle godine umalo se kobno završila kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Bomba podmetnuta ispod automobila bila je namenjena Stojanoviću, ali je on nekoliko trenutaka ranije izašao iz vozila i vratio se do stana, a u kolima koja su u trenu odletela u vazduh bila je samo lepa Olac.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olatz Bilbao (@0latz) on

Misica je tada osim preloma potkolenice, zadobila i teške opekotine na nozi od eksplozije koja je raznela "audi" njenog dečka.

Četvrti stepen opekotina, koje je Olac tada zadobila, najteže su moguće povrede iz domena opekotina i zahtevale su hitnu operaciju. Takva povreda značila je potpuno ugljenisanje tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova. Uz takvu vrstu povrede često idu i oštećenja unutrašnjih organ.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olatz Bilbao (@0latz) on

Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovalištu u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

Video: Evo kako za 30 dinara možete da napravite invalida od sebe

(Telegraf.rs/Kurir/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    4. januar 2019 | 11:57

    Moj savet ti je da se maneš tih kriminalaca i živiš normalan život. Sve najbolje!

  • Filantrop

    4. januar 2019 | 13:53

    Zašto tako odvratni komentari na ovakvu vest? Devojka se kulturno zahvalila doktoru što joj nije amputirao noge, nego se potrudio da joj ih sačuva i izleči je. To mu jeste bila dužnost, kao što je dužnost majke da odgaji dete, ali neko dete bude zahvalno, a drugo ne. Zašto takva mržnja prema devojci koju ni ne poznajete. Mala, sve najbolje, ali pazi s kim se petljaš.

  • Др

    4. januar 2019 | 12:24

    Сва срећа ,моћи ћеш да зарађујеш као старлета и даље!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA