≫ 

Poginula žena u Mirijevu: Vozač je oborio na pešačkom prelazu pred njenom decom

Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, pokušali su da pomognu nesrećnoj ženi

  • 21

Na uglu Ulice Matice Srpske i Branka Ćopića u Mirijevu oko 17 časova poginula je starija žena nakon što je na nju, na pešačkom prelazu, naleteo automobil.

- Primili smo poziv, izašli smo na lice mesta, ali je, nažalost, pešak preminuo - rekli su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, pokušali su da pomognu nesrećnoj ženi dok nije stigla Hitna pomoć. Međutim, oni su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt.

Na licu mesta se zatekla i rodbina nastradale žene, a u pitanju su najverovatnije njena deca.

VIDEO: Mogao je da zgazi troje dece na pešačkom prelazu kod škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zürich 043

    7. januar 2019 | 18:47

    Ja kad prelazim na pešački prelaz sam oprezan bez obzira na prednost jer bih da sačuvam glavu bez obzira što će vozač biti osuđen,ne isplati se pravda koju ne mogu da vidim.

  • BG 1

    7. januar 2019 | 17:59

    Neopreznost pešaka i pogibija,vozač biće osuđen ako je kriv ali život se ne vraća,opreznost i ne tražiti pravdu ako hoćete da živite.

  • Zoka

    7. januar 2019 | 17:44

    Sve cesce pocinioci prekrsaja gazenje pesaja,beze sa lica mesta. Zato bi trebalo da se uvede dupla kazna koja ce se sprovesti i odsluziti do kraja. A ne zbog dobrog vladanja,prvog prekrsaja i slicno. Nema pomilovanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA