≫ 

Uhapšen osumnjičeni za surovo ubistvo u Novom Pazaru: Izrešetao mladića nasred šetališta zato što se posvađao s njegovim bratom?! (VIDEO)

Novopazarska policija uhapsila je tokom noći u Tutinu F.S. (17)

  • 1

Novopazarska policija uhapsila je tokom noći u Tutinu F.S. (17) iz Novog Pazara. F.S. se sumnjiči da je noćas trideset minuta iza ponoći u Ulici AVNOJ-a u strogom centru Novog Pazara sa sedam metaka iz vatrenog oružja ubio D.Z. (17), iz Novog Pazara.

Prema nezvaničnim informacijama, F.S. je na šetalištu prišao D.Z. i iz neposredne blizine pucao na njega u grudi i stomak.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštvu.

Kao mogući motiv ubistva jutros se u Novom Pazaru pominje bezazlena svađa između ubijenog i brata osumnjičenog mladića. Prema nezvaničnim saznanjima, i ubica i ubijeni su sinovi poznatih krojača iz Novog Pazara, ali to po svemu sudeći nije bio razlog vatrenog obračuna.

Otac ubijenog mladića radi kao krojač u naselju Rasadnik, a otac osumnjičenog radi kao krojač u naselju Hadžet.

(Telegraf.rs/Indeksonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    14. januar 2019 | 15:46

    Kad roditelji nemaju vremena da vaspitavaju decu.Da je bilo sta vredno otac uspeo usaditi svom sinu u srce ne bi ga sad imao iza resetaka. Roditelji misle da se deca sama vaspitavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA