≫ 

Potukli su se u klubu, pa su nastavili ispred dok jedan od njih nije pao mrtav: Tada je muškarac na Slobodana naleteo autom!

Do fizičkog obračuna je došlo u noćnom klubu

  • 0

Nesreći koja se u nedelju ujutru dogodila ispred noćnog kluba u Kikindi, u kojoj je preminuo Slobodan S.(53), prethodila je tuča u kojoj je učestvovalo više lica.

Prema saznanju Telegrafa.rs, do verbalnog, a kasnije fizičkog obračuna došlo je u noćnom klubu u Dositejevoj ulici, da bi se tuča nakon 4 časa ujutru nastavila ispred noćnog kluba. U nesreći je stradao Slobodan S. (53) iz Kikinde, kada je ispred parkinga na njega autom naleteo A.M.(33) iz Novog Sada.

Klub u kome je došlo do sukoba Foto: Telegraf.rs

On je nesretnog nastradalog čoveka autom nosio nekoliko metara, da bi se potom zaustavio kod obližnjeg drveta. Slobodan S. hitno je prebačen u kikindsku bolnicu sa povredama grudnog koša, sat vremena nakon dolaska S.S. je preminuo od teških povreda.

Da li je vozač "nisana" A.M. pritisnuo papučicu, pa umesto u rikverc otišao napred, utvrdiće dalja istraga. Protiv više lica podnete su krivične prijave za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju i nasilničkog ponašanja i predate su Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

VIDEO: Bradati nasilnik napao devojku ispred diskoteke UFC borac ga odrao od batina

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA