≫ 

Slobodan je stradao slučajno, poznanik ga pregazio autom posle krvave tuče: Šta se zaista dogodilo ispred noćnog kluba u Kikindi

A.M. je pregazio svog poznanika, ne znajući da je nesrećni čovek pod točkovima

  • 1

Kikinđanin Slobodan S .(53), koji je u nedelju pregažen u Kikindi, stradao je slučajno, pokazuju nezvanični podaci, a on i A.M (33), koji ga je pregazio, bili su poznanici i uoči tragedije zajedno su sedeli u jednom lokalnom kafiću.

Prema nezvaničnim podacima, tragediji je prethodila tuča, koja se zbila u lokalu, da bi se potom nastavila ispred ugostiteljskog objekta. U krvavoj tuči, kako saznaje Telegraf.rs, učestvovalo je više lica i protiv njih su podenete krivične prijave za nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Kako saznajemo, preminuli Slobodan S. se sa ostalim učesnicima tuče nalazio ispred lokala u ležećem položaju. Da bi rasterao masu koja je bila ispred objekta, okrivljeni A.M. seo je u vozilo “nisan” vlasništvo “Severtransa” i pokušao da udalji učesnike tuče. U tom momentu nesretni Slobodan S, koji je ležao na zemlji, biva uvučen ispod auta, koji se zaustavlja tek nekoliko metara do obližnjeg drveta.

Nesreća se dogodila ispred kluba u Kikindi Foto: Telegraf.rs

Stradali Slobodan S.hitno je prebačen u kikindsku bolnicu, sa povredama grudnog koša, na žalost, preminuo je samo sat vremena nakon prijema na odeljenje.

Detalji nesretnog slučaja koji se dogodio 13. januara u ranim jutarnjim časovima biće poznati nakon detaljne istrage. Protiv lica koja su učestvovala u tuči podnete su krivične prijave koje su predate Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pokojni Slobodan S. iza sebe je ostavio dvoje dece, suprugu, brata blizanca.

VIDEO: U Kikindi uhapšena organizovana kriminalna grupa

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA